Ένταση στα γραφεία του κόμματος Τράγκα – Μηνύει τη σύζυγό του ο Κουρτζίδης

Δεν τον άφηναν να πάρει το αρχείο και τα πράγματά του

Ένταση σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στα γραφεία του κόμματος του Γιώργου Τράγκα «Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι» όταν ο πρόεδρος του κινήματος Πάρις Κουρτζίδης επιχείρησε να πάει στο γραφείο του και να πάρει το προσωπικό του αρχείο.

Ο κ. Κουρτζίδης ισχυρίζεται ότι δεν του παραδόθηκαν ποτέ δύο προσωπικοί του υπολογιστές, ένα γραφείο, κάποια αντικείμενα και κάποια προσωπικά του έγγραφα.

Διαθήκη Τράγκα: Οικογενειακή διαμάχη για 12 ακίνητα σε Ευρώπη και Αμερική

«Αυτό είναι υπεξαίρεση προσωπικών και εταιρικών δεδομένων. Μάλιστα ο ένας υπολογιστής ήταν της εταιρείας μου και έχουν μέσα σημαντικά πράγματα από προσωπικές μου έρευνες. Γνώριζαν γι’ αυτό, τους είχα κάνει πολλές επισημάνσεις», είπε ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος και, όπως έχει δηλώσει, μεταβατικός πρόεδρός του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τις πρώτες ημέρες μετά τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα, ο ίδιος είχε ακόμα πρόσβαση στο κτίριο με τα κλειδιά που του είχε δώσει ο δημοσιογράφος, ωστόσο, λίγο αργότερα οι κλειδαριές άλλαξαν με αποτέλεσμα να παραμείνουν μέσα στο κτίριο τα προσωπικά του αντικείμενα.

«Μου είχαν πει ότι ως 31 του μηνός θα μου παραδοθούν, ωστόσο μετά έστειλα και εξώδικο», κατέληξε ο Πάρις Κουρτζίδης.

Ο κ. Κουρτζίδης, ο οποίος τελικά μπήκε στο κτίριο, κατέθεσε μήνυση και αγωγή στη σύζυγο του Γιώργου Τράγκα για υπεξαίρεση.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top