Διαθήκη Τράγκα: Οικογενειακή διαμάχη για 12 ακίνητα σε Ευρώπη και Αμερική

Περιουσία σε Μαϊάμι, Λας Βέγκας και Μονακό είχε ο Γιώργος Τράγκας

Βίντεο από το Happy Day

Ένας μήνας έχει περάσει από τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα σε ηλικία 72 ετών, ύστερα από τη σκληρή του μάχη με τον κορωνοϊό.

Γιώργος Τράγκας: Οι σπουδές, τα παιδιά και το μεγαλύτερο λάθος του

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», ανοίγει η διαθήκη του γνωστού δημοσιογράφου για την τεράστια περιουσία του, γεγονός που έχει οδηγήσει σε οικογενειακή «διαμάχη» ανάμεσα στην τελευταία σύζυγό του Μαρία Καρρά και τα παιδιά του από προηγούμενους γάμους του, Γιάννη και Φρέντυ Τράγκα.

Γιώργος Τράγκας: Ο έρωτας και οι τρεις γάμοι με τη σύζυγό του, Μαρία Καρρά

Ο γνωστός δημοσιογράφος είχε αποκτήσει πολλά ακίνητα σε Ευρώπη και Αμερική, και πιο συγκεκριμένα, στην Ελλάδα, το Μονακό, όπου φέρεται να έχει τρία ή τέσσερα ακίνητα, στο Μαϊάμι, τη Νέα Υόρκη και το Λας Βέγκας.

Στο Μονακό, ο Γιώργος Τράγκας φέρεται να διατηρούσε ένα διαμέρισμα στη rue de la Turbie, το οποίο χρησιμοποιούνταν ως έδρα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του ιδίου και της συζύγου του Μαρίας Καρρά. 

τραγκας

Ο Γιώργος Τράγκας με τη Μαρία Καρρά/ Πηγή NDP

Ο δημοσιογράφος είχε ακόμα ένα διαμέρισμα σε κεντρικό δρόμο του πριγκιπάτου, το οποίο φέρεται να δηλωνόταν ως μόνιμος τόπος διαμονής του, ενώ ένα τρίτο ακίνητο βρίσκεται πάνω από το Parc Princesse Antoinette και αναφέρεται ως έδρα μιας εταιρείας δημοσίων σχέσεων και επικοινωνιών που διατηρούσε ο ίδιος.

Ακόμα, υπάρχει και ένα τέταρτο ακίνητο στην οδό Du Larvotto του Μονακό, το οποίο ελέγχεται για το κατά πόσο ανήκε στον δημοσιογράφο και επιχειρηματία.

Ο Γιώργος Τράγκας, εκτός από το Μονακό, λάτρευε και την Αμερική. Έτσι, είχε φροντίσει να έχει τρία ακίνητα στην κατοχή του. Ένα στο Μαϊάμι, ένα στη Νέα Υόρκη και ένα στο Λας Βέγκας. 

Φυσικά, ο δημοσιογράφος δε θα μπορούσε να μην έχει και ακίνητα στην πατρίδα μας, που λάτρευε. Εκτός από τη βίλα στην Εκάλη, όπου διέμενε με την τελευταία του σύζυγο Μαρία Καρρά, είχε επίσης ένα διαμέρισμα στο Κουκάκι με θέα στην Ακρόπολη, ενώ γίνονται έρευνες για ακίνητα σε Κύπρο, Μύκονο και Κέρκυρα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top