Γιώργος Τράγκας: Ο έρωτας και οι τρεις γάμοι με τη σύζυγό του, Μαρία Καρρά

Η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα είχε νοσήσει, επίσης, από κορωνοϊό

Όσα είχε πει ο Γιώργος Τράγκας για τη σύζυγό του, Μαρία Καρρά, στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» στο ΟΡΕΝ, τον Σεπτέμβριο του 2019

Τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα θρηνούν οι δικοί του άνθρωποι. Ο γνωστός δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα ενώ νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση με κορωνοϊό. 

Κορωνοϊός: Πέθανε ο Γιώργος Τράγκας

Η σύζυγός του, Μαρία Καρρά, επίσης νόσησε, αλλά, όχι βαριά, κι έτσι βρισκόταν σε καραντίνα στο σπίτι. Πρόκειται για την τρίτη του σύζυγο, η οποία βρισκόταν στο πλευρό του Γιώργου Τράγκα τα τελευταία 22 χρόνια. 

Ο Γιώργος Τράγκας με τη Μαρία Καρρά σε βόλτα τους στη Γλυφάδα το 2019- πηγή NDP

Ο Γιώργος Τράγκας με τη σύζυγό του, Μαρία Καρρά, σε βόλτα τους στην Κηφισιά το 2019- πηγή NDP

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τρεις φορές, με πολιτικό και θρησκευτικό γάμο, ενώ τον Απρίλιο του 2019 ανανέωσαν τους όρκους τους στο Λας Βέγκας. 

Οι δυο τους είχαν 29 χρόνια διαφορά ηλικίας. Ο Γιώργος Τράγκας είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή του ότι στο πρόσωπό της βρήκε το «λιμάνι» του. 

 

«Ήμουν γυναικάς μέχρι που γνώρισα τη γυναίκα μου, τη Μαρία Καρρά. Είναι η τρίτη μου γυναίκα την οποία έχω παντρευτεί τρεις φορές» είχε πει. 

Ο Γιώργος Τράγκας με τη Μαρία Καρρά- πηγή NDP

Ο Γιώργος Τράγκας με τη Μαρία Καρρά- πηγή NDP

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί όταν η Μαρία Καρρά ως δημοσιογράφος είχε απευθυνθεί στον Γιώργο Τράγκα, ζητώντας του δουλειά.

Ο Γιώργος Τράγκας με τη Μαρία Καρρά στον γάμο Λιάγκα- Σκορδά το 2010/ πηγή NDP

Ο Γιώργος Τράγκας με τη Μαρία Καρρά στον γάμο Λιάγκα- Σκορδά το 2010/ πηγή NDP

Ο ίδιος είχε πει για τη γνωριμία τους στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» τον Σεπτέμβριο του 2019 ότι εκείνη «ήθελε να πιάσει δουλειά στην εφημερίδα μου. Μου άρεσε πάρα πολύ, δε με ενδιέφεραν καθόλου τα προσόντα της, με ενδιέφερε το ότι ήταν μια κούκλα. Της είπα γιατί θέλεις να ακολουθήσεις αυτή την τρέλα που λέγεται δημοσιογραφία και δε με παντρεύεσαι; Μου είχε πει "είστε τρελός κύριε"».

Γιώργος Τράγκας - Μαρία Καρρά σε έξοδό τους το 2018- πηγή NDP

Γιώργος Τράγκας - Μαρία Καρρά σε έξοδό τους το 2018- πηγή NDP

Στην ίδια εκπομπή, ο Γιώργος Τράγκας είχε εκφράσει την επιθυμία του να υιοθετήσει δύο παιδιά από τη Συρία. Υπενθυμίζεται ότι έχει ήδη δύο γιους  από τον γάμο του με την πρώτη του σύζυγο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top