Κορωνοϊός: Πέθανε ο Γιώργος Τράγκας

Σε ηλικία 72 ετών άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Σωτηρία»

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 72 ετών άφησε τα ξημερώματα ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος με κορωνοϊό στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Ο Γιώργος Τράγκας διασωληνώθηκε και δίνει μάχη για τη ζωή του

Ο γνωστός δημοσιογράφος στις 30 Νοεμβρίου γνωστοποίησε μέσω Facebook ότι νοσούσε από κορωνοϊό και ότι ήταν ανεμβολίαστος. 

«Χορεύω τανγκό με τον COVID-19 που γελάει σαρδόνια με τα πρόστιμα του Μητσοτάκη.

Χορεύοντας τανγκό με τον COVID-19, έχασα το βηματισμό μου ακούγοντας το πρόστιμο που έβαλε στους κατοίκους αυτής της χώρας άνω των 60 ετών, αν δεν εμβολιαστούν ταχύτατα! Ο ιός πήρε ένα σαρδόνιο ύφος και μου είπε: “Δεν θα αφήσει φράγκο στις τσέπες όλων των πολιτών. Δεν έχει καταλάβει ότι εγώ θα στριφογυρνώ ανάμεσά σας, είτε είστε εμβολιασμένοι, είτε είστε ανεμβολίαστοι”.

Γιώργος Τράγκας: Με κορωνοϊό και η σύζυγός του - Βρίσκεται σε καραντίνα

Σε καραντίνα, μαζί με τη σύζυγό μου Μαρία Καρρά, διαπιστώσαμε ότι τα πραγματικά ζοριλίκια του COVID-19, ακολουθούν αμέλειες και φαιδρότητες. Παραδείγματος χάριν αυτό το κράτος, ενώ έχει τους διαβητικούς στις πρώτες ομάδες υψηλού κινδύνου, τους έχει εξαιρέσει από τα μονοκλωνικά αντισώματα. Βλέπετε ο κ. Μητσοτάκης στα θέματα Δημόσιας Υγείας συμπεριφέρεται ως “ψιλικατζής”. Σε μια χώρα 10 εκατομμυρίων, παρέλαβε 2000 δόσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων.

Σε σοβαρή κατάσταση ο Γιώργος Τράγκας - Υπέστη και καρδιακό επεισόδιο

Κατά τα άλλα θα επανέλθουμε με τη Μαρία στο ραδιόφωνο (με τη βοήθεια του Υψίστου), μόλις τελειώσει η περίοδος της καραντίνας», είχε γράψει ο Γιώργος Τράγκας.

Τράγκας σύζυγος

Ο Γιώργος Τράγκας με τη σύζυγό του

Αρχικά τα συμπτώματά του ήταν ήπια, όμως η υγεία του παρουσίασε σοβαρή επιδείνωση και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο. 

Κορωνοϊός: Στη ΜΕΘ με οξυγόνο ο Γιώργος Τράγκας

Εκεί ξεκίνησε μια δύσκολη και επίπονη μάχη. Ο Γιώργος Τράγκας έπασχε από σοβαρό υποκείμενο νόσημα (διαβήτη) και δεν είχε εμβολιαστεί, καθώς ανησυχούσε ότι το εμβόλιο θα αποσυντόνιζε το νόσημά του. 

Έτσι η μάχη αυτή έγινε ακόμα πιο δύσκολη. Τις πρώτες μέρες οι γιατροί του χορηγούσαν οξυγόνο στη ΜΕΘ Covid του «Σωτηρία». Όμως στη συνέχεια υπέστη πνευμονικό οίδημα και έμφραγμα, με αποτέλεσμα να του τοποθετηθούν stent για τη διάνοιξη των φραγμένων αρτηριών και να διασωληνωθεί. 

Οι γιατροί χαρακτήριζαν την κατάστασή του ιδιαίτερα κρίσιμη και σοβαρή, Από χθες είχε μπει σε μηχάνημα τεχνητού νεφρού, καθώς επιδεινώθηκε και η νεφρική του λειτουργία. 

Δυστυχώς ο οργανισμός του δεν άντεξε και τα ξημερώματα έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του, τους συναδέλφους και τους συνεργάτες του. 

Η ανακοίνωση του Σωτηρία

Ανακοίνωση για τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα εξέδωσε το νοσοκομείο «Σωτηρία», η οποία αναφέρει:

«Κατέληξε σήμερα, 14.12.2021, και ώρα 03.10 πρωινή ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας και επικεφαλής του κινήματος ‘’Ελεύθεροι Άνθρωποι’’ σε ΜΕΘ του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ. Ανεμβολίαστος, εισήχθη με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, λόγω λοίμωξης covid19 στις 04.12.2021 σε κλινική του νοσοκομείου ‘’Η ΣΩΤΗΡΙΑ’’ ενώ λίγες ώρες αργότερα, λόγω της σοβαρής κατάστασής του διεκομίσθη σε ΜΕΘ του ιδίου νοσοκομείου».

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top