Κορωνοϊός: Τοποθέτησαν stent στον Γιώργο Τράγκα – Κρίσιμη η κατάστασή του

Τα νεότερα για την πορεία της υγείας του

Ρεπορτάζ για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα

«Πολύ κρίσιμη» χαρακτηρίζεται η κλινική εικόνα του Γιώργου Τράγκα, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία», καθώς προσβλήθηκε από κορωνοϊό

Όπως έγινε γνωστό, την Πέμπτη, ο γνωστός δημοσιογράφος υπέστη οξύ έμφραγμα και οι γιατροί έκριναν απαραίτητο να του τοποθετήσουν stents. 

Σε σοβαρή κατάσταση ο Γιώργος Τράγκας - Υπέστη και καρδιακό επεισόδιο

Μεταφέρθηκε στην Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του «Σωτηρία», όπου στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο έγινε επιτυχής τοποθέτηση των stents για τη διάνοιξη των φραγμένων αρτηριών. 

Ο Γιώργος Τράγκας διασωληνώθηκε και δίνει μάχη για τη ζωή του

Ο εκπρόσωπος του κόμματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Πάρις Κουρτζίδης με ανάρτησή του στο Facebook ενημέρωσε για τα νεότερα της υγείας του Γιώργου Τράγκα. 

«Η καρδιακή επιπλοκή που είχε ο πρόεδρος Γιώργος Τραγκας, η οποία οδήγησε και στη διασωλήνωση, προκάλεσε πνευμονικό οίδημα με αποτέλεσμα να χρειαστεί τοποθέτηση στεντ. 

Γιώργος Τράγκας: Με κορωνοϊό και η σύζυγός του - Βρίσκεται σε καραντίνα

Η κατάσταση είναι γενικά  κρίσιμη και εξαιρετικά σοβαρή. Ιδιαίτερα δε επικίνδυνη για τυχόν υποτροπή ισχαιμίας των στεφανιαίων. 

Ο σκληρός μαχητής Γιώργος συνεχίζει να το παλεύει! Εύχομαι από καρδιάς και ειλικρινά πιστεύω ότι στο τέλος θα καταφέρει να νικήσει!», έγραψε.

Κορωνοϊός: Στη ΜΕΘ με οξυγόνο ο Γιώργος Τράγκας

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα ξημερώματα της Παρασκευή νοσηλεύεται πάλι στη ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου, καθώς παραμένει αιμοδυναμικά ασταθής. 

Ο Γιώργος Τράγκας δεν είχε εμβολιαστεί για τον κορωνοϊό, παρά το γεγονός ότι έπασχε από υποκείμενο νόσημα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top