Γιώργος Τράγκας: Η νέα διαθήκη του – Τι αφήνει στη σύζυγο και τα παιδιά του

Η αναφορά στην οικιακή βοηθό και τον σωματοφύλακα

Μια ιδιόχειρη διαθήκη του Γιώργου Τράγκα, η οποία δεν ήταν γνωστή έως τώρα και συντάχθηκε πριν από τέσσερα χρόνια στο πριγκιπάτο του Μονακό από τον ίδιο, έρχεται τώρα στο φως της δημοσιότητας. 

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, ο δημοσιογράφος αφήνει το 42% της περιουσίας του στον γιο του Γιάννη, το 35% στη σύζυγό του, Μαρία Καρρά και το 23% στον γιο του Φρέντι. 

Διαθήκη Γιώργου Τράγκα: «Δεν είχε καλές σχέσεις με τους γιους του»

Η νέα διαθήκη έσκασε σαν «βόμβα», καθώς τα εμπλεκόμενα μέλη της οικογένειας Τράγκα, έχουν χωριστεί σε δύο αντίπαλα στρατόπεδα για το πώς θα πρέπει να μοιραστεί η τεράστια περιουσία του εκλιπόντος. 

σύζυγος Τράγκα

Η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα στην κηδεία του δημοσιογράφου

Στο ένα στρατόπεδο βρίσκονται ο Γιάννης Τράγκας και η Μαρία Καρρά και στο άλλο ο Φρέντι Τράγκας, ο οποίος κληρονόμησε ένα ποσοστό πολύ μικρότερο από τη νόμιμη μοίρα που δικαιούταν. 

Γιώργος Τράγκας: Κόντρα μεταξύ των κληρονόμων για την τεράστια περιουσία

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στη νέα αυτή διαθήκη γίνεται λόγος για μετρητά ύψους 10 – 12 εκατ. ευρώ, τα οποία επίσης μοιράζονται στους τρεις αναλογικά, όπως όρισε ο Γιώργος Τράγκας. 

Τράγκας με τη σύζυγό του

Ο Γιώργος Τράγκας με τη σύζυγό του

Η νέα εξέλιξη αλλάζει εντελώς τα δεδομένα της υπόθεσης, αφού ορίζει ρητά τι πρέπει να λάβει ο καθένας από την τεράστια περιουσία του δημοσιογράφου με τα ακίνητα και τα μετρητά. 

Ένταση στα γραφεία του κόμματος Τράγκα – Μηνύει τη σύζυγό του ο Κουρτζίδης

Στις 15 σελίδες της διαθήκης, ο εκλιπών αναφέρει ότι δε θέλει να υπολογιστούν σε αυτήν περιουσιακά στοιχεία που είχε δωρίσει ο ίδιος όσο ήταν εν ζωή στον γιο του Γιάννη και στη σύζυγό του, στα οποία ο Φρέντι θα μπορούσε να διεκδικήσει μερίδιο. 

Γιώργος Τράγκας: Η επιθυμία της οικογένειάς του για την κηδεία του

Επίσης ο Γιώργος Τράγκας έκανε και αρκετές δωρεές. Στην Εκκλησία της Ελλάδος δώρισε 100.000 ευρώ, στον Σύλλογο «Ελπίδα», 50.000 ευρώ, στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία 30.000 ευρώ και 50.000 ευρώ στο φιλανθρωπικό ίδρυμα της πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό, όπου ο δημοσιογράφος φέρεται να διατηρούσε τέσσερα τουλάχιστον διαμερίσματα. 

Κηδεία Γιώργου Τράγκα: Συντετριμμένοι η σύζυγος και τα παιδιά του

Στη διαθήκη του επίσης περιλαμβάνει ανθρώπους που ήταν δίπλα του για πολλά χρόνια, όπως τον αστυνομικό, ο οποίος είχε επιφορτιστεί με τη φύλαξή του, ενώ ένα μεγάλο χρηματικό ποσό άφησε και στην οικιακή του βοηθό. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top