Αυτοκτονία γυμναστή: Η ανάρτηση της 17χρονης κόρης της γυναίκας «αράχνη»

Αποκάλυψη: Την άρση απορρήτου ζητά η 50χρονη - Τι είπε στο Star

Νέα στοιχεία έχει στη διάθεση του το Τμήμα Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης για την υπόθεση του θανάτου του γυμναστή. Η τοποθέτηση της 17χρονης κόρης της πρώην συντρόφου του για όσα έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα. Τι λέει η «γυναίκα - αράχνη» στο Star. 

«Συγνώμη... Δε φταίει κανείς» - Νέο ιδιόχειρο σημείωμα του γυμναστή

Την άρση του απορρήτου τους ζητά η 50χρονη γυναίκα που καταγγέλλεται από τον αυτόχειρα γυμναστή ως η "γυναίκα αράχνη" που τον οδήγησε στην οικονομική και ψυχολογική του καταστροφή.

αυτόχειρας γυμναστής

Αυτοκτονία γυμναστή: «Ήταν βίαιος, ζήλευε κι είχε εμμονή μαζί μου»

«Ζω έναν εφιάλτη εδώ και πολύ καιρό με αποκορύφωμα τα τελευταία γεγονότα. Αρνούμαι ότι έχουμε την οποιαδήποτε σχέση εγώ και η οικογένειά μου με όσα αναφέρονται στην ανάρτηση και στο mail του αυτόχειρα, για αυτό άλλωστε υποβάλλαμε την αναφορά μας με ό,τι στοιχείο διαθέταμε στον κ. Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ζητώντας ταυτόχρονα την άρση του απορρήτου μας (τηλεφωνικό, φορολογικό, τραπεζικό). H αυτοκτονία δεν συνδέεται  με οικονομικούς λόγους - που με αφορούν τουλάχιστον - αλλά με την ψυχική  κατάσταση του αυτόχειρα. Εγώ και η οικογένειά μου ζούμε μία τραγωδία, χωρίς να φταίμε εμείς για αυτήν», είπε η ίδια μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου.

αυτοκτονία γυμναστή

Αυτοκτονία γυμναστή: Η ανάρτηση της 17χρονης κόρης της

Η 17χρονη κόρης της πρώην συντρόφου του γυμναστή, με μια ανάρτησή της στο Instagram θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση σε όσα ακούγονται τα τελευταία 24ωρα για την οικογένειά της.

«Εκτιμώ παραπάνω από κάθε άλλη φορά όλους όσους μου στάθηκαν, με υποστήριξαν και δεν αμφέβαλλαν για το ποιόν μου και της οικογένειάς μου. Είμαι περήφανη για την οικογένειά μου και για όσους απέδειξαν την αγάπη τους απέναντί μας και γνωρίζοντας μας δεν πίστεψαν ούτε λέξη για όσα γράφονται για εμάς. Σας ευχαριστώ όλους σας. Δε θα ξεχάσω ποτέ όσους είναι δίπλα μας αυτές τις ώρες. Είμαι ευγνώμων», έγραψε η 17χρονη.

Αυτοκτονία γυμναστή: Ποιοι θα κληθούν για κατάθεση

Μέσα στην εβδομάδα θα κληθούν για καταθέσεις πρόσωπα που γνωρίζουν στοιχεία για την υπόθεση.

Φυσικά θα καταθέσει και η γυναίκα που καταγγέλεται απο τον γυμναστή, ενώ η αναφορά της 50χρονης και τα 90 μηνύματα που έλαβε από αυτόν διαβιβάστηκαν σήμερα απο την Εισαγγελία στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top