«Ένα καλοστημένο σόου μπροστά στις κάμερες» - Έξαλλος ο Μάνος Δασκαλάκης

Εκταφή και της Μαλένας ζητά η ιατροδικαστής Τσάκωνα

Την εκταφή της Μαλένας πρότεινε η ιατροδικαστής Χ. Τσάκωνα, καταθέτοντας στην ανακρίτρια την Παρασκευή. Εκτιμά ότι μετά τα νέα στοιχεία για τον θάνατο της Τζωρτζίνας πρέπει να επαναξεταστούν όλα τα δεδομένα. Ζήτησε να ληφθεί δείγμα μυελού των οστών για να διαπιστωθεί αν της είχε δοθεί κάποια ουσία. Έξαλλος ο Μάνος Δασκαλάκης με τους δικηγόρους των συγγενών της σπιτονοικοκυράς του. 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο πολύκροτο θρίλερ των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα, καθώς την Παρασκευή κατέθεσε, υπό άκρα μυστικότητα, η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα.

Πάτρα: Νέες ανατριχιαστικές ζωγραφιές της Τζωρτζίνας

Είναι η ιατροδικαστής που είχε κάνει την εξέταση στη σορό της Μαλένας το 2019 και είχε αποφανθεί ότι ο θάνατός της οφείλεται σε ηπατική ανεπάρκεια. 

Η κ. Τσάκωνα ζήτησε και την εκταφή της Μαλένας, ώστε να ληφθούν δείγματα για νέες εξετάσεις. Συγκεκριμένα πρότεινε μετά την εκταφή να ληφθούν τρίχες και δείγματα μυελού των οστών για να διερευνηθεί αν και ο θάνατος  της μικρής προκλήθηκε από τοξική ουσία, όπως συνέβη με την Τζωρτζίνα.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Απέρριψε τα τέσσερα αιτήματά της η ανακρίτρια

Η ιατροδικαστής, φέρεται να υποστήριξε ότι η πρώτη της έκθεση για τη Μαλένα ήταν σωστή με βάση τα δεδομένα που είχε λάβει από το νοσοκομείο, όπου αναφερόταν η χημειοθεραπεία που λάμβανε το παιδί λόγω λευχαιμίας. Τότε είχε εκτιμήσει ότι οι βλάβες στο ήπαρ ήταν αποτέλεσμα των φαρμάκων που λάμβανε το κοριτσάκι. 

Όμως πλέον, μετά τα αποκαλυπτικά στοιχεία για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, φέρεται να συστήνει την επανεξέταση όλων των δεδομένων. 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η αδελφή της μήνυσε τον δικηγόρο της σπιτονοικοκυράς

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο Mega, η Χριστίνα Τσάκωνα ζήτησε να γίνει έρευνα σε βάθος για να διαπιστωθεί αν πίσω από τον θάνατο του παιδιού κρύβεται εγκληματική ενέργεια. 

Υπενθυμίζεται πως ήδη γίνεται τοξικολογική εξέταση στα όργανα του παιδιού, στο εργαστήριο τοξικολογίας του ΑΠΘ και τα αποτελέσματα αναμένονται μέσα στο πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρια, τις επόμενες μέρες.

Μάνος Δασκαλάκης: Νέα καταγγελία για την τσάντα της Τζωρτζίνας

Την ίδια ώρα ο Μάνος Δασκαλάκης, μέσω του δικηγόρου του ,αναφέρθηκε στην εξαφάνιση της σχολικής τσάντας της Τζωρτζίνας από το σπίτι της οδού Μπιζανίου, χαρακτηρίζοντάς το «ένα καλοστημένο σόου μπροστά στις κάμερες με αποτέλεσμα την κατάλυση κάθε αισθήματος δικαίου».

Πάτρα: Νέο σοκαριστικό σημείωμα της Τζωρτζίνας: «Μαμά είσαι κακιά»

Ο κ. Καράμπελας, ο οποίος εκπροσωπεί τον Μάνο Δασκαλάκη υποστήριξε πως ένας εκ των δικηγόρων των συγγενών της σπιτονοικοκυράς του παραδέχτηκε πως έχει στα χέρια του, την τσάντα της Τζωρτζίνας, αλλά λίγες ώρες μετά, έκανε στροφή 180 μοιρών.

«Η τσάντα βρισκόταν την Παρασκευή το βράδυ στα χέρια του κ. Λέων και το Σάββατο το πρωί είχε εξαφανιστεί» κατήγγειλε στον Max Fm ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη.

Πάτρα: Τα αιτήματα της Ρούλας για κεταμίνη, ροκουράνιο και αυτοάνοσα

Όπως είπε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (27-05-2022) ο ίδιος επικοινώνησε με έναν από τους δύο συνηγόρους των συγγενών της 69χρονης σπιτονοικοκυράς, τον κ. Κωνσταντίνο Λέων ο οποίος όπως είπε, παραδέχτηκε πως η σχολική τσάντα ήταν στην κατοχή τους.

Συμφωνήθηκε το Σάββατο το πρωί να παραδοθεί στον Μάνο Δασκαλάκη καθώς είχε ζητηθεί από την Ανακρίτρια, αφού περιέχει ζωγραφιές, οι οποίες επρόκειτο να εξεταστούν από παιδοψυχολόγο. 

Νέο ηχητικό ντοκουμέντο από επεισόδιο της Τζωρτζίνας - Φώναζε η Ρούλα

Ωστόσο το Σάββατο το πρωί, σύμφωνα με τον κ. Καράμπελα, την τσάντα πήρε ο έτερος δικηγόρος των συγγενών Κούτρα, ο  κ. Θεοδωρόπουλος, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες θα την παρέδιδε σήμερα ο ίδιος στην Ανακρίτρια χωρίς να είναι αρμόδιος για κάτι τέτοιο.

«Την Παρασκευή στήθηκε ένα τηλεοπτικό σόου από τους δικηγόρους των κληρονόμων της 69χρονης Ευγενίας Κούτρα», τόνισε ο νομικός εκπρόσωπος του Μάνου Δασκαλάκη, με αφορμή την απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων και της αίτησης για προσωρινή διαταγή παράδοσης των κλειδιών της οικίας στην οδό Μπιζανίου.

Πάτρα: Αποκαλύψεις για τις φωτογραφίες της Τζωρτζίνας

Σύμφωνα με τον κ. Καράμπελα, ενώ το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να δώσει άδεια στους δικηγόρους της 69χρονης, εκείνοι παρακάμπτοντας τα δικαστήρια, με τηλεοπτικά συνεργεία μπήκαν στο σπίτι στην οδό Μπιζανίου με αποτέλεσμα την κατάλυση κάθε αίσθημα δικαίου. Μάλιστα αποκάλυψε πως εντός της ημέρας αναμένεται να καταθέσει και αναφορά στον Δικηγορικό Σύλλογο κατά των δύο δικηγόρων.

Σε ό,τι αφορά στο σκεπτικό της απόφασης του δικαστηρίου, ο κ. Καράμπελας τόνισε πως από τα έγγραφα που κατέθεσαν οι δύο δικηγόροι των συγγενών Κούτρα δεν αποδείχθηκε, ούτε καν πιθανολογήθηκε, ότι οι συγγενείς που εκπροσωπούν είναι κληρονόμοι της 69χρονης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top