Πάτρα: Τα αιτήματα της Ρούλας για κεταμίνη, ροκουράνιο και αυτοάνοσα

Τι ζητά η υπεράσπιση της Πισπιρίγκου από την ανακρίτρια

Διερεύνηση της κεταμίνης, του ροκουρανίου και άλλων ουσιών ζητά με αίτημά της στην ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου. Γιατί θέλει να εξεταστεί για αυτοάνοσα νοσήματα.

Πάτρα: Εκταφή της Τζωρτζίνας ζητά ο ιατροδικαστής Μπουζιάνης

Μια σειρά αιτημάτων καταθέτει στην ανακρίτρια η υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της εννιάχρονης κόρης της Τζωρτζίνας, ζητά να διερευνηθεί η προέλευση της κεταμίνης, του ροκουρανίου, ενώ θέλει να υποβληθεί σε εξετάσεις για κληρονομικά αυτοάνοσα νοσήματα.

Νέο ηχητικό ντοκουμέντο από επεισόδιο της Τζωρτζίνας - Φώναζε η Ρούλα

Ρούλα Πισπιρίγκου και Τζωρτζίνα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Ρούλας Κουσκουρή στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η υπεράσπιση της 33χρονης έχει ήδη καταθέσει στην ανακρίτρια τα παρακάτω αιτήματα για τα οποία περιμένει απάντηση:

  • ζητεί να μάθει ποια είναι η δοσολογία της ουσίας ροκουρόνιο που χορηγήθηκε από τους γιατρούς στο νοσοκομείο Παίδων Π.&Α. Κυριακού στην Τζωρτζίνα την ημέρα του θανάτου της
  • να διευκρινιστεί πόσα φιαλίδια της ουσίας ροκουρόνιο χρησιμοποιήθηκαν

Βάσει παρουσίασης της φαρμακευτικής ουσίας ροκουρόνιο, όπως αναφέρει η υπεράσπιση, τόσο στο διαδίκτυο, αλλά και στη βιβλιογραφία από φαρμακευτικές εταιρίες παραγωγής της συγκεκριμένης ουσίας, το ροκουράνιο δε χορηγείται σε ανήλικους. Έτσι, καλεί να τους απαντηθεί εάν συνηθίζεται στο νοσοκομείο Παίδων να χορηγείται η ουσία σε παιδιά. 

Ακόμα, ζητούν να προσδιοριστεί η φαρμακευτική εταιρία της κεταμίνης που βρέθηκε στις εξετάσεις της Τζωρτζίνας. Σε ποια νοσοκομεία αυτή η εταιρία χορηγεί τη συγκεκριμένη κεταμίνη σε βάθος ενός έτους.

Αίτημα εξέτασης DNA για να πιστοποιηθεί ότι είναι το αίμα της Τζωρτζίνας αυτό που βρίσκεται σε φιαλίδιο στο νοσοκομείο Καραμανδάνειο.

Πάτρα: Γιατί η Πισπιρίγκου ζητά να κάνει εξετάσεις για αυτοάνοσα νοσήματα

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να καταθέσει και νέα αιτήματα στην ανακρίτρια και αφορούν:

  • εξέταση DNA για να πιστοποιηθεί ότι είναι το αίμα της Τζωρτζίνας αυτό που βρίσκεται σε φιαλίδιο στο νοσοκομείο Καραμανδάνειο
  • τη λήψη αίματος από τη Ρούλα Πισπιρίγκου για περαιτέρω εξετάσεις για κληρονομικά αυτοάνοσα
  • ποσοτικό προσδιορισμό των ουσιών πέραν της κεταμίνης που εντοπίστηκαν στην Τζωρτζίνα

Όσον αφορά την εξέταση για αυτοάνοσα νοσήματα, η Ρούλα Πισπιρίγκου θέλει να γνωρίζει αν υπάρχει κάποιο ιστορικό. Στο παρελθόν είχε αναφέρει τον Ερυθηματώδη Λύκο και την ινομυαλγία, από την οποία φέρεται να πάσχει η μητέρα της.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top