Ρούλα Πισπιρίγκου: Η αδελφή της μήνυσε τον δικηγόρο της σπιτονοικοκυράς

«Αφαίρεσε την τσάντα της Τζωρτζίνας! Με ποιο δικαίωμα»

Η αδελφή και η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου κατέθεσαν μήνυση εναντίον του δικηγόρου των κληρονόμων της σπιτονοικοκυράς. Τον κατηγορούν ότι μπήκε στο σπίτι της γυναίκας κι αφαίρεσε μια σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας. Ο δικηγόρος σημείωσε πως ό,τι αφαιρέθηκε θα παραδοθεί στην ανακρίτρια.

Μήνυση εναντίον του δικηγόρου των κληρονόμων της σπιτονοικοκυράς κατέθεσαν η αδελφή και η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου. 

Πάτρα: Νέο σοκαριστικό σημείωμα της Τζωρτζίνας: «Μαμά είσαι κακιά»

Σύμφωνα με το tempo24.news, οι δύο γυναίκες εξοργίστηκαν από το γεγονός ότι ο κ. Α. Θεοδωρόπουλος μπήκε στο σπίτι και, όπως λένε, αφαίρεσε την τσάντα της Τζωρτζίνας που υπήρχε στον διάδρομο έξω από το διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς. 

Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου έξω από το σπίτι στην Πάτρα

Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου έξω από το σπίτι στην Πάτρα

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου, η Δήμητρα Πισπιρίγκου μαζί με τη μητέρα της και άλλα συγγενικά πρόσωπα πήγαν στο σπίτι της οδού Μπιζανίου και κάλεσαν την αστυνομία, υποστηρίζοντας ότι ο κ. Θεοδωρόπουλος μπήκε στον πρώτο όροφο του σπιτιού και πήρε την σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας που είχε όταν πήγαινε στην πρώτη δημοτικού. 

Πάτρα: Εκταφή της Τζωρτζίνας ζητά ο ιατροδικαστής Μπουζιάνης

Λίγα λεπτά αργότερα η Δήμητρα Πισπιρίγκου μετέβη στην Ασφάλεια Πατρών, προκειμένου να καταθέσει μήνυση κατά του δικηγόρου, γιατί όπως υποστήριξε μπορεί να είχε το δικαίωμα να εισέλθει στο ακίνητο ως νόμιμος εκπρόσωπος των συγγενών της Ευγενίας Κούτρα, δε θα μπορούσε ωστόσο να πάρει πράγματα που ανήκαν στην οικογένεια της Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη.

Δήμητρα Πιρπισίγκου: «Με ποιο δικαίωμα πήρε την τσάντα του παιδιού;»

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου μίλησε και στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για όσα συνέβησαν στο διαμέρισμα της αείμνηστης Ε. Κούτρα. 

«Όταν πήγα εγώ το πρωί στο σπίτι, και είδα τον κ. Κωνσταντίνο Λέων, τού είπα ότι έχω ενημερώσει την αστυνομία. Ήταν έκπληκτος. Μου είπε ότι είχε χαθεί η τσάντα του παιδιού. Ξέρω πολύ καλά ποιός πήρε την τσάντα. Με ενημέρωσαν ότι η πόρτα του σπιτιού είναι ανοιχτή και ότι υπάρχει κίνδυνος να μπει κάποιος και στο σπίτι της 69χρονης αλλά και στο σπίτι της Ρούλας και του Μάνου», είπε αρχικά και συνέχισε:

Νέο ηχητικό ντοκουμέντο από επεισόδιο της Τζωρτζίνας - Φώναζε η Ρούλα

«Μας ενημέρωσαν από την ασφάλεια και μας συνέστησαν να μείνουμε έξω από το σπίτι, προκειμένου να μην μπει κανείς. Να μας ενημερώσει ο κ. Θεοδωρόπουλος, για ποιόν λόγο μπήκαν στο σπίτι 01:15 το βράδυ και αφαίρεσαν τα αντικείμενα της ανιψιάς μου; Με ποιό δικαίωμα πήραν την τσάντα της; Εμείς εάν θέλαμε να κρύψουμε κάτι δε θα μπαίναμε να την πάρουμε;».

Όπως είπε η αδελφή της Ρούλας κανείς δεν ξέρει γιατί πήραν την τσάντα, ενώ σημείωσε ότι δεν έχει ακούσει τίποτα για διάρρηξη του διαμερίσματος της σπιτονοικοκυράς. 

Συγκλονίζει νοσηλεύτρια της Τζωρτζίνας: «Βίωσε πολύ άσχημες καταστάσεις»

«Δεν ξέρω εάν ο Μάνος ανέβαινε στο σπίτι, η Ρούλα πάντως όχι. Εγώ ήμουν σε συνεννόηση όλη τη νύχτα με την αστυνομία που μου είπαν να τους ενημερώσω εάν γίνει κάτι. Εγώ ενημέρωσα μόλις είδα τον κ. Λέων κι ήρθε η αστυνομία. Ο ίδιος δε γνώριζε για την κλοπή της τσάντας. Στο βίντεο που έχει ανεβάσει ο κ. Θεοδωρόπουλος, ο κ. Λέων δεν ήταν εκεί. Η απόφαση για το σπίτι θα βγει την Δευτέρα. Πώς είναι κληρονόμοι, εάν δεν έχουν κάνει αποδοχή κληρονομιάς;» αναρωτήθηκε.

Πάτρα: Ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη «ξεσπά» ξανά κατά της Πισπιρίγκου

Ξεκαθάρισε τέλος ότι η μήνυση έγινε για την κλοπή της τσάντας και όχι για την είσοδο των δικηγόρων στο διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς. 

Πάτρα: Η απάντηση του Ανδρέα Θεοδωρόπουλου

Ο κ. Θεοδωρόπουλος δήλωσε στην ίδια εκπομπή εκπομπή ότι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. 

«Μεταβήκαμε στο ακίνητο, διαπιστώσαμε τη διάρρηξη του σπιτιού και ανεβήκαμε στον 1ο όροφο, το σπίτι της Ευγενίας Κούτρα. Ό,τι βρήκαμε στο ακίνητο του 1ου ορόφου, θα παραδοθούν στην ανακρίτρια. Για ποιο λόγο δε θα δίναμε τα αντικείμενα στην αστυνομία; Το σημείωμα της Τζωρτζίνας, το βρηκε δημοσιογράφος κι όχι εγώ», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρόπουλος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top