Θεσσαλονίκη: Έβγαλαν μαχαίρια σε ελεγκτές λεωφορείου

Δεν είχαν εισιτήριο

Δύο αλλοδαποί απείλησαν με μαχαίρι δύο ελεγκτές λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη, επειδή δεν είχαν εισιτήριο. Οι επιβάτες έντρομοι παρακολουθούσαν το περιστατικό. Οι ελεγκτές είναι καλά στην υγεία τους. Οι αλλοδαποί συνελήφθησαν.

Πανικός επικράτησε σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ το βράδυ της Κυριακής, όταν δύο αλλοδαποί απείλησαν με μαχαίρι δύο ελεγκτές στη Θεσσαλονίκη, επειδή τους ζητήθηκε να επιδείξουν το εισιτήριό τους. Το άνευ προηγουμένου περιστατικό σημειώθηκε σε κεντρικό σημείο της συμπρωτεύουσας και μπροστά στα έντρομα μάτια των επιβατών και του οδηγού. 

Λουτράκι: Συνελήφθη Βρετανός με κοκαΐνη αξίας 1,5 εκατ. ευρώ

«Του ζήτησα το εισιτήριο του και έβγαλε από την κάλτσα του ένα μαχαίρι με το οποίο μας απείλησε. Ευτυχώς ο συνάδελφος τον αφόπλισε άμεσα και δεν έγινε κανένα κακό», ανέφερε τρομαγμένος στο GRTimes, ο ένας ελεγκτής που βρέθηκε από τη μία στιγμή στην άλλη να απειλείται η ζωή του εν ώρα εργασίας. 

Το περιστατικό σημειώθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια επιβατών και οδηγού του λεωφορείου / Πηγή φωτογραφίας: GRTIMES

Γύρω στις 21.00 το βράδυ της Κυριακής κι ενώ το συγκεκριμένο λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο 33 Αγίου Παντελεήμονος – Βενιζέλου βρισκόταν εν κινήσει, οι δύο ελεγκτές του ΟΑΣΘ επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο ώστε να προβούν στον έλεγχο εισιτηρίων των επιβατών. 

Η αστυνομία έφτασε άμεσα στο σημείο και προχώρησε στη σύλληψη των αλλοδαπών / Πηγή φωτογραφίας: GRTIMES

Όταν ήρθε η ώρα να ελέγξουν τους δύο αλλοδαπούς, οι ελεγκτές βρέθηκαν υπό την απειλή μαχαιριού με μάρτυρες μάλιστα τους υπόλοιπους επιβάτες του λεωφορείου, που παρακολουθούσαν το περιστατικό με κομμένη την ανάσα και με το φόβο ότι η κατάσταση θα λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. 

Σπάρτη: Γυναίκα μαχαίρωσε άνδρα μέσα σε αυτοκίνητο

Ο οδηγός του λεωφορείου αμέσως μόλις αντιλήφθηκε την κατάσταση, ακινητοποίησε το όχημα επί της οδού Εγνατίας. Επί τόπου στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία, η οποία συνέλαβε τους δύο αλλοδαπούς. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top