Αρπαγή 6χρονου: «Το παιδί μου είναι στα χέρια εγκληματιών»

Τι λέει η μητέρα για τον δικαστικό συμβιβασμό που είχε υπογράψει

Τι είπε στο star.gr η γιαγιά του 6χρονου για τη στιγμή της απαγωγής του εγγονιού της στην Κηφισιά

Η μητέρα του μικρού Ράινερ, που απήχθη από το σπίτι του στην Κηφισιά ξέσπασε, λέγοντας ότι το παιδί της είναι στα χέρια εγκληματιών. Υποστήριξε ότι ο συμβιβασμός που είχε υπογράψει έγινε μετά από εκβιασμό από την πλευρά του πατέρα.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ο δικαστικός συμβιβασμός τον οποίο είχαν υπογράψει η μητέρα και ο πατέρας του 6χρονου, ο οποίος απήχθη από το σπίτι, όπου έμενε στην Κηφισιά και πλέον ζει με τον πατέρα του στη Νορβηγία. 

Ο πατέρας του Ράινερ εξηγεί γιατί έκανε την απαγωγή - Νέα βίντεο

Σύμφωνα με την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», που δημοσίευσε το έγγραφο, με αυτό η μητέρα συμφωνούσε ότι θα έχει από κοινού τη γονική μέριμνα του παιδιού με τον πατέρα. Είχε συμφωνήσει επίσης ότι το παιδί θα έχει μόνιμη κατοικία το σπίτι του πατέρα του στη Νορβηγία και ότι θα το βλέπει κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο. 

Αρπαγή 6χρονου: «Υπέγραψα μετά από εκβιασμό»

Ωστόσο η μητέρα, μιλώντας στην εκπομπή, υποστήριξε πως το έγγραφο αυτό υπεγράφη από την ίδια μετά από εκβιασμούς του πρώην συζύγου της. 

Αρπαγή 6χρονου: «Πήρα το παιδί γιατί η μητέρα δεν το πήγαινε στον γιατρό»

«Όπως έγραψα και στην επιστολή μου ο συμβιβασμός έγινε κάτω από εκβιαστικές συνθήκες. Υπογράφτηκε μετά από δύο δικαστικές συναντήσεις, στις οποίες επέμεναν να αγνοούν τη βίαιη και επιθετική συμπεριφορά του πρώην συζύγου μου και συνέχιζαν να προτείνουν επικοινωνία κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο μαζί μου», είπε και πρόσθεσε:

«Το απόγευμα, μετά τη δεύτερη συνάντηση, ο πρώην μου πρότεινε να κάνουμε αυτή τη συμφωνία, με την προϋπόθεση ότι θα γύριζα σε εκείνον και υπαινισσόμενος ότι, αν δεν το έκανα, θα προχωρούσε με την οικογένειά του να με πετάξουν και έξω από τη χώρα».

Έκκληση της μητέρας του Ράινερ μέσω Star: Θέλω να επιστραφεί το παιδί μoυ

Υποστήριξε επίσης ότι ο δικηγόρος που είχε, της ανατέθηκε μόλις μια εβδομάδα πριν την υπογραφή του εγγράφου και δεν έκρυψε την απόγνωσή της για τις εξελίξεις της υπόθεσης. 

«Ξέρω πως θα τον βγάλετε μέχρι και ήρωα για ό,τι έχει κάνει. Να δεις που θα καταλήξω εγώ στη φυλακή. Το παιδί μου βρίσκεται και πάλι στα χέρια των εγκληματιών, με τον κόσμο να τους στηρίζει. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος της τηλεόρασης για να διαχειριστώ συνεντεύξεις κλπ.

Αρπαγή 6χρονου: Νέα βίντεο με τον Ράινερ να παίζει με τον μπαμπά του

Έστειλα την επιστολή γιατί είδα ότι είχατε μόνο τα άρθρα του πατέρα στη Νορβηγία. Δε θέλω να συνεχίσω την αντιπαράθεση δημόσια, χωρίς τη δυνατότητα να δώσουμε αποδείξεις λόγω προσωπικού απορρήτου, αλλά και γιατί οι δικαστικές υποθέσεις είναι ακόμα σε εξέλιξη», κατέληξε η μητέρα του μικρού Ράινερ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top