Γιάνναρος: «Μ' έμπλεξαν με την υπόθεση Πισπιρίγκου και με βρίζει ο καθένας»

Οι ζωγραφιές που βρέθηκαν στην ξεχασμένη τσάντα της Τζωρτζίνας

Ο Μάνος Δασκαλάκης βρήκε μια ξεχασμένη τσάντα της Τζωρτζίνας με ζωγραφιές του παιδιού και τις παρέδωσε στην ανακρίτρια. Την τσάντα δεν την είχαν βρει οι αστυνομικοί που είχαν κάνει έρευνα στο σημείο, κάτι που προκαλεί ερωτήματα. Την ίδια ώρα ο Αλέξης Κούγιας ξεκαθάρισε πως δεν ήταν ο Θ. Γιάνναρος ο διοικητής που του ζήτησε να αναλάβει τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σάλος είχε προκληθεί πριν από λίγες μέρες όταν ο Αλέξης Κούγιας σε ανακοίνωσή του ανέφερε πως διοικητής γνωστού νοσοκομείου του ζήτησε να αναλάβει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου και να πληρώσει ο ίδιος την αμοιβή του. 

Πάτρα: «Έρχονται έξι νέες διώξεις μέσα στη βδομάδα»

Τότε χρήστες των social media και διάφορα sites είχαν φωτογραφίσει τον πρώην διοικητή του νοσοκομείου «Ελπίς», Θεόδωρο Γιάνναρο, ως τον άνθρωπο που προσέγγισε τον κ. Κούγια για να αναλάβει την 33χρονη. 

Ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» δεν έκρυψε την ενόχλησή του που το όνομά του ενεπλάκη στην υπόθεση με αποτέλεσμα να δεχθεί, όπως είπε, διασυρμό στα social media. 

«Αν ζούσαν τα παιδιά μου... » - Τι αποκάλυψε συγκρατούμενη της Ρούλας

«Με πιάνει στο στόμα του ο κάθε πικραμένος και χρησιμοποιεί ακόμα και το όνομα του νεκρού παιδιού μου στο Twitter. Αυτό νομίζω σταματά να είναι αστείο. Είναι μια ειδεχθής πράξη σε βάρος ενός πατέρας που δεν έχει σταματήσει να θρηνεί», είπε ο κ. Γιάνναρος. 

Από την πλευρά του ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στην εκπομπή ξεκαθάρισε πως δεν είναι ο κ. Γιάνναρος ο διοικητής που τον πλησίασε. 

Πάτρα: Τα μηνύματα που έστελνε η Ρούλα Πισπιρίγκου στους γιατρούς

«Ο διοικητής που μου τηλεφώνησε δεν έχει σχέση με τον κ. Γιάνναρο. Μου έστειλε μήνυμα ότι τον έχουν συσχετίσει. Δεν ήταν ο κ. Γιάνναρος, δεν γνωρίζω τον κ. Γιάνναρο και λυπάμαι που ενεπλάκη το όνομά του», είπε. 

Μάλιστα ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου «Ελπίς» δήλωσε πως σκέφτεται σοβαρά να στραφεί εναντίον όσων προκάλεσαν τον διασυρμό του στο διαδίκτυο και μέχρι στιγμής δεν έχουν ανασκευάσει. 

Πάτρα: Η ξεχασμένη τσάντα, στην οποία βρέθηκαν ζωγραφιές της Τζωρτζίνας

Την ίδια ώρα ερωτήματα για την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα, όπου έμεναν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης προκαλεί μια ξεχασμένη σχολική τσάντα που βρέθηκε εκεί. 

Πάτρα: Ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη «ξεσπά» ξανά κατά της Πισπιρίγκου

Συγκεκριμένα, όπως είπε η Ρούλα Κουσκουρή, οι άνθρωποι που είχαν πάει στο σπίτι πριν λίγες μέρες για να πάρουν προσωπικά αντικείμενα του Μάνου Δασκαλάκη, βρήκαν μια ξεχασμένη σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας, μέσα στην οποία βρέθηκε ένα μπλοκ με ζωγραφιές της. 

Μάλιστα τις ζωγραφιές αυτές ο 30χρονος τις παρέδωσε χθες στην ανακρίτρια και την παιδοψυχολόγο που έχει οριστεί για να βγάλει πόρισμα για την ψυχολογική κατάσταση της Τζωρτζίνας. 

Πάτρα: ΕΔΕ για το «μυστήριο» φιαλίδιο με αίμα της Τζωρτζίνας;

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι η τσάντα αυτή δε βρέθηκε κατά τη διάρκεια των ερευνών της αστυνομίας στην ισόγεια κατοικία του ζευγαριού.  Κι αυτό γιατί δε βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμα, αλλά σε ένα πλατύσκαλο στην άλλη είσοδο της πολυκατοικίας έξω από τα διαμερίσματα της σπιτονοικοκυράς. 

Εντύπωση επίσης προκαλεί και το γεγονός ότι τα άτομα που βρήκαν την τσάντα μπήκαν μέσα στο σπίτι της κ. Κούτρα, ενώ ο δικηγόρος των κληρονόμων της έχει στείλει εξώδικο στον Μάνο Δασκαλάκη και στην Ρούλα Πισπιρίγκου ότι δεν μπορούν να μπουν στο χώρο που βρίσκονται τα διαμερίσματα της γυναίκας χωρίς τη δική τους παρουσία. 

Πάτρα: Νέες ζωγραφιές της Τζωρτζίνας στα χέρια της ανακρίτριας

Υπενθύμιζεται ακόμα ότι όταν έγινε η έρευνα από την αστυνομία, παρούσα στο σπίτι ήταν η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία όταν της ζητήθηκε να ανοίξει τα διαμερίσματα στον πρώτο και τον δεύτερο όροφο, ισχυρίστηκε ότι δεν είχε τα κλειδιά, με αποτέλεσμα να μην γίνει καμία έρευνα εκεί. 

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος σχολιάζοντας τα όσα αποκαλύφθηκαν έκανε λόγο για πρωτόγνωρο ερασιτεχνισμό από την πλευρά των αρχών στις έρευνες, τονίζοντας ότι θα μπορούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου αν είχε να κρύψει κάτι, να το κάνει σε ένα από τα διαμερίσματα της κ. Κούτρα, τα οποία δεν ερευνήθηκαν τελικά ποτέ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top