Πέρυσι ξέχασαν τον μικρό Φίλιππο σε σχολικό, φέτος γυρίζει σπίτι με σημάδια

Τι καταγγέλλουν οι γονείς του παιδιού από τη Θεσσαλονίκη

Ακόμα ένα μαρτύριο περίμενε ένα μικρό παιδί με ειδικές ανάγκες, έναν χρόνο αφού τον ξέχασαν μέσα σε σχολικό λεωφορείο. Όπως καταγγέλλουν οι γονείς του, το παιδί γύρισε στο σπίτι με μώλωπες.

«Είδα το παιδί μου με μώλωπες» - Σοκάρει μητέρα παιδιού με ειδικές ανάγκες

Στην εισαγγελία Θεσσαλονίκης για δεύτερη φορά μέσα σε έναν χρόνο κατέφυγαν γονείς παιδιού με αυτισμό. Πριν ένα χρόνο, το παιδί ξεχάστηκε μέσα στο σχολικό λεωφορείο και τώρα επεστρεψε με εκδορες στο μπράτσο. Οι γονείς του μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Λευκή Γεωργάκη.

γονείς καταγγέλλουν κακοποίηση του παιδιού τους

«Πήρα τηλέφωνο τη δασκάλα και παραδέχθηκε ότι αυτή το έκανε, στην προσπάθεια, όπως είπε να τον συγκρατήσει για να μην αυτοτραυμαστεί. Δεν με ενημέρωσαν, όμως, ότι είχε κάποια κρίση», είπε η μητέρα του παιδιού στο Star, ενώ ο πατέρας του υπογραμμίζει πως οι ίδιοι, αν και δεν είναι ειδικοί σε παιδιά ΑμΕΑ, δεν έχουν κάνει ποτέ τέτοιου είδους σημάδια του παιδιού τους:

Εμείς δεν του έχουμε κάνει ποτέ σημάδια και είμαστε απλοί γονείς δεν είμαστε ειδικοί. 

Από την πλευρά της, η διευθύντρια ανέφερε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει ολοκληρωθεί υπηρεσιακά η διαδικασία και ότι θα γίνει ό,τι προβλέπεται για το συμβάν. 

Είχαν ξεχάσει τον Φίλιππο μέσα στο σχολικό λεωφορείο πριν έναν χρόνο

Πριν έναν χρόνο, το αγόρι ξεχάστηκε κλεισμένο μέσα στο σχολικό λεωφορείο για τρεις ολόκληρες ώρες. Μια γειτόνισσα είδε το παιδί μέσα στο όχημα που ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του οδηγού και ειδοποιησε την αστυνομία. 

Όπως λένε οι γονείς του, ιατροδικαστής που εξέτασε το παιδί ανέφερε ότι ήταν σαν να ήταν ξεχασμένο μέσα σε φούρνο.

Τότε, είχε γίνει αυτεπάγγελτα μήνυση, ενώ τώρα οι γονείς κάνουν νέο αίτημα στην Εισαγγελία.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top