«Ο Μάνος θα φάει το κεφάλι του» - Νέες δηλώσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Η φαρμακευτική κεταμίνη υπάρχει και σε κτηνιατρεία», λέει ο Κατερινόπουλος

Νέες δηλώσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου για την κεταμίνη και το τεστ DNA που επιθυμεί να κάνει ο Μάνος Δασκαλάκης. Ο δικηγόρος της λέει πως οι πέντε από τους έξι τεχνικούς συμβούλους που θα τη βοηθήσουν, θα το κάνουν αφιλοκερδώς. Στο μεταξύ, ο Θανάσης Κατερινόπουλος αναλύει μία διαφορετική «διαδρομή» της κεταμίνης

Πάτρα: Φαρμακευτική η κεταμίνη που δόθηκε στη Τζωρτζίνα

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου, μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Σόμπολο. 

Η γυναίκα που κατηγορείται για τον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας, και είναι προφυλακισμένη εδώ και έναν μήνα δηλώνει εκνευρισμένη με πολλές ειδήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. 

Η Ρούλα Πισπιρίγκου απαντά για τις τέσσερις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας

Συγκεκριμένα, η 33χρονη αυτή τη φορά θέλησε να πει ότι δεν ήξερε ότι ο σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης είχε απευθυνθεί σε γενετιστή προκειμένου να κάνει τεστ DNA. Η ίδια δήλωσε πως ο Μάνος ξέρει ότι τα παιδιά είναι δικά του, ενώ όπως απάντησε χαρακτηριστικά αν πάει να κάνει το τεστ, «θα το φάει το κεφάλι του».

Επιπλέον, δηλώνει ικανοποιημένη με την εξέλιξη ότι η κεταμίνη που χορηγήθηκε στο παιδί της είναι φαρμακευτική, και όχι το είδος που μπορεί να βρει κανείς στη μαύρη αγορά. 

«Οι 5 από τους 6 πραγματογνώμονες που θα υπερασπιστούν τη Ρούλα θα το κάνουν αφιλοκερδώς»

Στο μεταξύ, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και μίλησε για τους πραγματογνώμονες που προσέλαβε η κατηγορούμενη για να την υπερασπιστούν και να τη βοηθήσουν να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης. 

Μετά τη χθεσινή αποκάλυψη της εκπομπής ότι η πλευρά της μητέρας των παιδιών προσέλαβε έξι τεχνικούς συμβούλους, πολλοί αναρωτήθηκαν πώς η κατηγορούμενη μπορεί να στηρίξει οικονομικά μία τέτοια κίνηση. 

Πάτρα: Τι ώρα πέθανε η Ίριδα; - «Η Ρούλα είπε ότι κατέληξε στο νοσοκομείο»

Σε αυτό, έδωσε μία αξιοπερίεργη απάντηση ο δικηγόρος της: «Οι πέντε από τους έξι συμβούλους έχουν από μόνοι τους έρθει σε επαφή μαζί μας και έχουν εκφράσει την επιθυμία να εργαστούν για εμάς χωρίς αμοιβή». 

Μάλιστα, λέει πως ο λόγος που οι σύμβουλοι θα δουλέψουν εθελοντικά είναι γιατί ουσιαστικά «διαφωνούν επιστημονικά με τα όσα ακούγονται για την υπόθεση, όπως ότι η κεταμίνη μπορεί να σκοτώσει άνθρωπο». 

Κατερινόπουλος: «Η φαρμακευτική κεταμίνη υπάρχει και στα κτηνιατρεία»

Στην εκπομπή ήταν καλεσμένος και ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος έχει κάνει πολλές φορές αποκαλύψεις για το θρίλερ της Πάτρας. 
Ο έμπειρος Ταξίαρχος εν Αποστρατεία σήμερα πέταξε άλλη μία «βόμβα» σχετικά με την κεταμίνη. 

Κατερινόπουλος για Δασκαλάκη: «Αφού τον ενδιαφέρει τόσο πολύ η αλήθεια...»

«Χθες μιλούσα με έναν ειδικό στα φάρμακα και μου έλεγε ότι αυτή η φαρμακευτική κεταμίνη είναι η ίδια που έχουν στα νοσοκομεία αλλά και στα κτηνιατρεία. Οι κτηνίατροι τη χρησιμοποιούν στα χειρουργεία που κάνουν στα ζωάκια. Είναι η ίδια ακριβώς. 

Μάλιστα, το σκυλάκι της οικογένειας Δασκαλάκη φέρεται να είχε κάνει χειρουργείο και ενδέχεται να του είχε χορηγηθεί μία τέτοια ουσία. 

Δείτε την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top