Κατερινόπουλος για Δασκαλάκη: «Αφού τον ενδιαφέρει τόσο πολύ η αλήθεια...»

«Καλό θα ήταν να βγει να μιλήσει, να βοηθήσει στην αποκάλυψη της αλήθειας»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά τις συνεχείς επικοινωνίες της με δημοσιογράφους πριν τη σύλληψη, τώρα απειλεί με εξώδικα, αγωγές και ασφαλιστικά μέτρα. Τι σημαίνει, όμως, αυτό για την εξέλιξη της υπόθεσης;

Πάτρα: «Η μάνα του Μάνου έκανε την καταγγελία στο Χαμόγελο του παιδιού»

Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης πριν τη σύλληψη εμφανίζονταν αγαπημένοι, με τον Μάνο να στηρίζει τη μητέρα των παιδιών του. Ωστόσο, μετά τα πράγματα φάνηκαν να αλλάζουν. Σύμφωνα με τον Θανάση Κατερινόπουλο, ο Μάνος στήριξε τη Ρούλα και στην κατάθεση του, απλώς με διαφορετικό τρόπο. «Στην πορεία, φυσικά, είπε άλλα στα ΜΜΕ. Τώρα βλέπουμε μια διαφορετική στάση, είναι δικαίωμα του να μη μιλάει, εφαρμόζει τη δική του τακτική και δεν μπορώ να πω ότι κρύβεται», σχολιάζει ο ίδιος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 

Μάνος Δασκαλάκης

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος επανέλαβε πως είναι καλό να «ακούγονται» οι γονείς των παιδιών, καθώς όσο περισσότερο μιλάνε, τόσο πιο πιθανό είναι να φανεί η αλήθεια: «Προφανώς υπάρχει μια διάσταση μεταξύ Μάνου και Ρούλας, η οποία όμως μπορεί να βοηθήσει τις ανακριτικές αρχές για να οδηγηθούν στην άκρη του νήματος, να αποκαλυφθούν τα όποια εγκλήματα και να αποδειχθούν και οι θάνατοι των τριών παιδιών. Σημασία έχει όμως ότι όσο περισσότερο μιλάει ο ένας εκ των δύο, τόσο καλύτερα είναι για τους ανακριτές». 

Πάτρα: Η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη στην ανακρίτρια

«Καλό θα ήταν και ο Μάνος να βγει να μιλήσει, να βοηθήσει με τον δικό του τρόπο στην αποκάλυψη της αλήθειας. Αφού τον ενδιαφέρει τόσο πολύ η αλήθεια, να βγει να κάνει τις δηλώσεις που πρέπει, πέρα από αυτά που είπε στον ανακριτή. Πιστεύω πως θα κληθεί σύντομα να καταθέσει ξανά και να δώσει διευκρινίσεις», διευκρινίζει ο έμπειρος Ταξίαρχος εν Αποστρατεία. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top