Πάτρα: Τι ώρα πέθανε η Ίριδα; - «Η Ρούλα είπε ότι κατέληξε στο νοσοκομείο»

Στο «μικροσκόπιο» οι ώρες πριν βρεθεί νεκρό το τρίτο παιδί

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της Ίριδας έφερε στο «φως» το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.  Η περιγραφή των διασωστών για το πώς βρήκαν το μωρό προσδιορίζει και τον χρόνο που «έσβησε» στην κούνια του. Τι λέει για την υπόθεση ο ιατροδικαστής, Δημήτρης Γαλεντέρης. 

Πάτρα: Οι δύο αντιφάσεις της Δήμητρας Πισπιρίγκου για την Ίριδα

Η είκονα που παρουσίασε η Ίριδα όταν έφθασαν οι διασώστες στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη το μοιραίο πρωινό λύνει το μυστήριο με την ώρα του θανάτου της .

Πάτρα: Άφαντο παραμένει το cd με τις φωτογραφίες της νεκρής Ίριδας

«Λαμβάνοντας υπόψιν μας την αναφορά του πληρώματος του ΕΚΑΒ, το οποίο βρήκε την Ίριδα στις 11:35 παγωμένη, μπορούμε να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι είχε μειωθεί η θερμοκρασία του σώματός της περίπου έναν βαθμό Κελσίου, δεδομένου ότι η μυική ακαμψία χρειάζεται τουλάχιστον τρεις ώρες, ο θάνατος τοποθετείται μεταξύ 09:30 -10:30», είπε μιλώντας στο Star και την Τασούλα Παπανικολάου ο ιατροδικαστής, Δημήτρης Γαλεντέρης.

Πάτρα - νεκρή Ίριδα

Πάτρα: Στο «μικροσκόπιο» οι ώρες πριν βρεθεί νεκρή η Ίριδα

Τα κενά και οι αντιφάσεις στον θανατο της Ίριδας είναι πολλά. Γιατί δεν κλήθηκε η αστυνομία αμέσως μόλις βρέθηκε νεκρό το παιδί; Γιατί δεν πήραν αμέσως καταθέσεις απο τους γονείς και τη Δήμητρα Πισπιρίγκου; Ποιος τελικα ειδοποίησετην αστυνομία και πότε ;

«Για την Ίριδα, το δεύτερο κοριτσάκι, είχε καταλήξει ήδη όταν ήρθε εδώ πέρα. Ήρθε λίγο καθυστερημένα, παρότι στην προσπάθεια ανάνηψης την οποία κάναμε πάνω από μισή ώρα δεν κατορθώσαμε να πετύχουμε τίποτα. Εμείς, πάντως, δεν έχουμε ενημερώσει την αστυνομία από ότι γνωρίζω, ούτε οι γιατροί μας στο νοσοκομειο εδώ. Πιθανότατα το έκανε το ΕΚΑΒ που ενημερώνει πάντα για αυτές τις καταστάσεις», ανέφερε ο διοικητής του Καραμανδάνειο Νοσοκομείου.

Πάτρα: «Η Ρούλα μου είπε ότι η Ίριδα πέθανε στο νοσοκομείο»

Η Ρουλα Πισπιρίγκου μετά τονθάνατο της Ίριδας έλεγε σε φίλη της ότι το παιδί πέθανε στο νοσοκομείο. Η μαρτυρία της στην Κωνσταντίνα Τσεγγενέ είναι αποκαλυπτική:

«Μου είπε ότι είχε γαστρεντερίτιδα. "Το πήγα λέει στο Καραμανδάνειο και έχει αφυδατωθεί. Του βάλανε ορό και βγήκα με το Μάνο να κάνω ένα τσιγάρο. Ακούω φωνές και γυρνάω πίσω και είχε πάθει ανακοπή το παιδί", μού είχε πει. Και μετά άκουγα ότι το παιδί πέθανε στο σπίτι και δεν ήξερα τι να πιστέψω», ανέφερε η φίλη της 33χρονης.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top