Πατέρας 3χρονης στο Star: «Μας είπαν μόνο ότι το παιδί μας πέθανε»

Η ταλαιπωρία της μικρής Κατερίνας πριν «φύγει» από τη ζωή

Ανείπωτη θλίψη στην κηδεία της τρίχρονης Κατερίνας που πέθανε στη Θεσσαλονίκη. Οι γονείς της ψάχνουν απαντήσεις για τον θάνατό της, ενώ καταγγέλλουν ότι το παιδάκι «χάθηκε» από ιατρική αμέλεια. «Ξεσπά» ο πατέρας της στο Star.

Η κηδεία της 3χρονης Κατερίνας θύμιζε βάπτιση - Θρήνος στη Αιτωλοακαρνανία

«Ράγισαν» καρδιές στην κηδεία της μικρής Κατερίνας, η οποία πέθανε μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχουν απαντήσεις για τον θάνατό της.

Οι γονείς της έχουν καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου, προκειμένου να μάθουν γιατί πέθανε η κορούλα τους, αλλά και για να διαπιστωθεί τυχόν ιατρικό λάθος. Μοναδικό τους στήριγμα, πλέον, ο μικρότερος αδερφός της Κατερίνας, που τους δίνει δύναμη να συνεχίσουν. 

Θάνατος 3χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Η αγγειίτιδα συνδέεται με τον κορωνοϊό»

Πατέρας της τρίχρονης στο Star: «Μας είπαν μόνο ότι πέθανε»

Ο πατέρας της μικρής Κατερίνας, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την ανταποκρίτρια του Star Κωνσταντίνα Τσεγγενέ, ζήτησε να σεβαστούν όλοι την τραγωδία που ζουν, ενώ αποκάλυψε πως οι γιατροί, το μόνο που τους είπαν, ήταν ότι κατέληξε.

Το μόνο που μας είπαν είναι ότι το παιδί μας πέθανε. 

Ανέφερε ακόμα ότι θα μείνουν για λίγες ημέρες ακόμα στην Αιτωλοακαρνανία, όπου κηδεύτηκε το κοριτσάκι και στη συνέχεια θα μαζέψουν τα κομμάτια τους, θα επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να πάρουν απαντήσεις για τον χαμό του παιδιού τους. 

Ξεσπά η μητέρα της νεκρής 3χρονης: «Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε»

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται οι έρευνες στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», όπου νοσηλευόταν το άτυχο αγγελούδι. 

Το κοριτσάκι παρέμεινε στο νοσοκομείο για 11 μέρες. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, εισήχθη με πρησμένο αστράγαλο, χαμηλό πυρετό και μέσα σε λίγες ημέρες κατέληξε. 

Θεσσαλονίκη: «Η μητέρα άκουγε 5 διαφορετικές εκδοχές για το τρίχρονο παιδί»

Αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι ότι το παιδί ταλαιπωρήθηκε πολύ πριν καταλήξει, όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Ραλλιώ Λεπίδου. Η τρίχρονη πριν διασωληνωθεί, είχε μεταφερθε και στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ προκειμένου να γίνει βιοψία μυελού των οστών

Στη συνέχεια διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο, όπου και κατέληξε. 

Μέχρι στιγμής δεν έχουν εξακριβωθεί τα ακριβή αίτια θανάτου του παιδιού. Τις επόμενες ώρες αναμένονται να ολοκληρωθούν οι εργαστηριακές και ιστολογικές εξετάσεις προκειμένου να ρίξουν «φως» στην υπόθεση.

Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν ότι το αίτιο κατάληξης της μικρής Κατερίνας μπορεί να ήταν αγγειίτιδα, την οποία ανέπτυξε λόγω προηγούμενη νόσησης με κορωνοϊό.

Η ιατροδικαστή εξέταση του κοριτσιού έδειξε εγκεφαλικό και πνευμονικό οίδημα, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμη σαφής αιτία θανάτου. 

Την ίδια ώρα, το νοσοκομείο κρατά «σιγή ιχθύος» και δεν έχει βγάλει καμία ανακοίνωση. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top