Πάτρα: Η μητέρα της Ρούλας πουλάει το σπίτι για να τη βγάλει από τη φυλακή

«Τα ντουβάρια δεν έχουν σημασία», λέει

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου πουλάει το πατρικό σπίτι της. Αποφασισμένη να στηρίξει την κόρη της. / Βίντεο από μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες θα πουλήσει το σπίτι της στην Πάτρα για να καλύψει τα δικαστικά έξοδα της κόρης της. Η ίδια λέει ότι οικονομικά δεν της επιτρέπεται να πηγαίνει στο επισκεπτήριο στον Κορυδαλλό για να δει την κόρη της.

Μέχρι τέλους θα στηρίξει τη Ρούλα Πισπιρίγκου η μητέρα της, καθώς είναι πεπεισμένη πως όλα είναι μια πλεκτάνη και η κόρη της είναι αθώα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας. 

Δικηγόρος Πισπιρίγκου: «Δε γνώριζα αν έψαχνε ουσίες στο διαδίκτυο»

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr η μητέρα, η αδελφή και συγγενείς της Ρούλας κάνουν τεράστιες προσπάθειες για να βρουν στοιχεία που θα αποδεικνύουν την αθωότητα της 33χρονης. 

Πάτρα: Τεράστιο το οικονομικό κόστος για την οικογένεια της Ρούλας

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, εκτός από το ψυχολογικό βάρος που σηκώνουν οι συγγενείς της Ρούλας, μεγάλο είναι και το οικονομικό κόστος, καθώς την υπεράσπισή της έχουν αναλάβει δύο νομικοί. 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Είχε διαγράψει τις «ένοχες» αναζητήσεις για κεταμίνη

Η Ρούλα δεν εργαζόταν και δεν είχε κάποιο ατομικό εισόδημα, ενώ η αδελφή της Δήμητρα μετά τα τελευταία γεγονότα παραιτήθηκε από τη δουλειά της σε ψητοπωλείο της περιοχής. Αυτό σημαίνει ότι μόνο η μητέρα της 33χρονης εισφέρει με το εισόδημά της στην οικογένεια, από την εργασία της στον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων. 

μητέρα και αδελφή Ρούλας

Η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι αποφασισμένες να τη στηρίξουν μέχρι τέλους

Και ο μισθός αυτός όμως δεν είναι αρκετός να καλύψει τα δικαστικά έξοδα και τις αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις της υπεράσπισης της Ρούλας. Έτσι η μητέρα της αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι της στην Πάτρα για να καλύψει τα έξοδα αυτά. 

Πάτρα: «Μαμά γιατί τρέμω;» - Το λάθος που «πρόδωσε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με το pelop.gr πρόκειται να πουλήσει ένα ακίνητο που έχει στις Εργατικές Κατοικίες Νέου Δρόμου Πατρών, η αξία του οποίου υπολογίζεται στις 30.000 ευρώ. Μάλιστα φαίνεται πως έχει βρεθεί ήδη αγοραστής και το οίκημα ελέγχεται πολεοδομικά. 

Η οικογένεια διαθέτει επίσης μια εξοχική κατοικία στον Κάτω Αλισσό Δυτικής Αχαΐας, που πιθανότατα θα μετατραπεί σε μόνιμη κατοικία της μητέρας και της αδελφής. 

Μητέρα Ρούλας Πισπιρίγκου: «Τα ντουβάρια δεν έχουν αξία μπροστά στο παιδί μου»

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου θέλει να υπερασπιστεί μέχρι τέλους την 33χρονη κόρης της. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ελένη Λεγάτου ακούστηκε να λέει σε στενό οικογενειακό της περιβάλλον ότι: «Τα ντουβάρια δεν έχουν αξία μπροστά στο παιδί μου».

Πάτρα: «Η μάνα της Ρούλας πίσω από το δεύτερο ανώνυμο τηλεφώνημα»

Τέλος, η οικονομική κατάσταση της οικογένειας δεν είναι καλή, καθώς σε ερώτηση δημοσιογράφων προ ημερών «γιατί δεν επισκέπτονται συχνά τη Ρούλα», απάντησαν πως «τα έξοδα Πάτρα - Αθήνα είναι δυσβάσταχτα και απαγορευτικά».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top