Δικηγόρος Πισπιρίγκου: «Δε γνώριζα αν έψαχνε ουσίες στο διαδίκτυο»

Τι είπε για τους κωδικούς των mail που ζητούν οι αρχές

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου δήλωσε πως δε γνωρίζει για τις αναζητήσεις της κατηγορούμενης στο διαδίκτυο, τις οποίες φέρεται να διέγραψε. Διέψευσε ότι η πελάτης του δε δίνει τους κωδικούς του email της. Υποστηρίζει ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για εμπλοκή τρίτων προσώπων.

Άγνοια για τις αναζητήσεις ουσιών στο διαδίκτυο που φέρεται να είχε διαγράψει η Ρούλα Πισπιρίγκου, δήλωσε ο συνήγορός της Ο. Παπαδόπουλος, ενώ πρόσθεσε πως ό,τι κωδικούς είχε η κατηγορούμενη τους παρέδωσε στις αρχές. 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Είχε διαγράψει τις «ένοχες» αναζητήσεις για κεταμίνη

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο δικηγόρος της 33χρονης, που κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της, διέψευσε ότι αρνείται να δώσει στους αστυνομικούς τους κωδικούς του mail με την ονομασία «tanalias219».

Όπως είπε, ο συγκεκριμένος λογαριασμός ανήκει στον Μάνο Δασκαλάκη και η ίδια δεν έχει τους κωδικούς. Αντίθετα υποστήριξε πως ο κωδικός του δικού της λογαριασμού email έχει δοθεί στις αρχές από την πρώτη ημέρα. 

Πάτρα: «Δεν γνωρίζω για τις αναζητήσεις της στο διαδίκτυο»

«Εφόσον βγήκαν στην επιφάνεια αποτελέσματα έρευνας από τον συγκεκριμένο λογαριασμό, υποθέτω δεν είναι κλειδωμένος», είπε ο κ. Παπαδόπουλος και πρόσθεσε ότι δεν έχει γνώση για τις πληροφορίες που λένε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει κρύψει αναζητήσεις στο διαδίκτυο και ότι έψαχνε για ουσίες.

Πάτρα: «Μαμά γιατί τρέμω;» - Το λάθος που «πρόδωσε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Όσον αφορά στα τηλεφωνήματα που φέρεται να έκανε σε δημοσιογράφο με αλλοιωμένη φωνή, στα οποία προσπάθησε να επιρρίψει ευθύνες στον Μάνο Δασκαλάκη για τους θανάτους των παιδιών τους, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε:

«Αναμένω το επόμενο επισκεπτήριο για να συζητήσω το θέμα. Αυτή η συζήτηση είναι υποθετική για το τηλεφώνημα, καθώς δεν ξέρουμε αν το έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου».

Πάτρα: Γιατί δεν έγινε σήμερα η εκταφή της Μαλένας;

Ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε επίσης ότι προς το παρόν δε θα κατατεθεί αίτημα αποφυλάκισης της κατηγορουμένης, καθώς εστιάζουν στα αναπάντητα ερωτήματα που προκύπτουν από τις καταθέσεις των γιατρών. 

Το ανώνυμο τηλεφώνημα της Ρούλας: «Αυτός ξέρει τι απέγιναν τα παιδιά του»

Τέλος τόνισε ότι δεν έχει εικόνα για το ενδεχόμενο να υπάρχει εμπλοκή τρίτων στην υπόθεση των παιδιών και ότι δεν έχει κάποια υπόνοια για εμπλοκή του Μάνου Δασκαλάκη. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top