Πάτρα: «Η μάνα της Ρούλας πίσω από το δεύτερο ανώνυμο τηλεφώνημα»

Νέα αποκάλυψη από το περιβάλλον της οικογένειας Πισπιρίγκου

Η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου φέρεται να είναι πίσω από το δεύτερο τηλεφώνημα στην τηλεοπτική εκπομπή TLive. Αυτό υποστηρίζει πρόσωπο από το κοντινό περιβάλλον της οικογένειας. Στο τηλεφώνημα αυτό η μυστηριώδης γυναίκα αναφέρει ότι ο Μάνος Δασκαλάκης ξέρει τι έχει συμβεί στα τρία παιδιά. 

Σε σίριαλ έχουν εξελιχθεί τα δύο τηλεφωνήματα που έγιναν στον Alpha και τη δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού από άγνωστη γυναίκα. Η συγκεκριμένη μιλούσε με αλλοιωμένη φωνή κι επιχείρησε να επιρρίψει ευθύνες στον Μάνο Δασκαλάκη για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα. 

Το ανώνυμο τηλεφώνημα της Ρούλας: «Αυτός ξέρει τι απέγιναν τα παιδιά του»

Άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή «Το Πρωινό» ότι το δεύτερο τηλεφώνημα που έγινε στην εκπομπή TLive στις 25 Μαρτίου, δεν έγινε από τη Ρούλα, αλλά από τη μητέρα της. 

Μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου 

Στο τηλεφώνημα αυτό, μια άγνωστη γυναίκα παρουσιάστηκε ως μητέρα της νέας σχέσης του Μάνου Δασκαλάκη και, κλαίγοντας, έλεγε στη δημοσιογράφο ότι εκείνος γνωρίζει τι έχει συμβεί με τα παιδιά. 

Στο «μικροσκόπιο» το δεύτερο κοινό mail της Ρούλας και του Μάνου

Ισχυριζόταν ότι η υποτιθέμενη κόρη της κινδυνεύει να πάθει κάτι κακό από τη Ρούλα και ότι η εκπομπή πρέπει να τη βοηθήσει για να σώσει το παιδί της. 

«Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι στις 25 Μαρτίου που όλοι θρηνούσαμε γι’ αυτά τα παιδιά, αυτές οι γυναίκες έκαναν φάρσες. Γιατί περί φαρσών πρόκειται. Αφού έκλεισαν το τηλέφωνο μπορεί να γέλαγαν κιόλας. Ντρέπομαι που έχω συναναστραφεί μαζί τους και λυπάμαι για τα παιδάκια», είπε η γυναίκα που υποστηρίζει ότι πίσω από το δεύτερο τηλεφώνημα βρίσκεται η μητέρα της Ρούλας. 

Πάτρα: Δεύτερο ανώνυμο τηλεφώνημα σε δημοσιογράφο - «Σώστε το παιδί μου!»

Πάντως αν αποδειχθεί πως πίσω από το τηλεφώνημα αυτό ήταν η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, τότε αυτό μπορεί να σημαίνει πως και η ίδια γνωρίζει ότι κάτι ύποπτο έχει συμβεί με τα τρία παιδιά και αναγνωρίζει πως η κόρη της είναι επικίνδυνη. 

Το σίγουρο είναι ότι οι αρχές παρακολουθούν με προσοχή και ερευνούν πλέον ποιος βρισκόταν πίσω από τα δύο τηλεφωνήματα στη δημοσιογράφο. Αν αποκαλυφθεί η ταυτότητα της μυστηριώδους γυναίκας, τότε αναμένονται νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top