Από τον αριθμό της Ρούλας Πισπιρίγκου και το δεύτερο ανώνυμο τηλεφώνημα

Τα στοιχεία που «καίνε» την κατηγορούμενη - Έβαλε ξανά στο «κάδρο» τον Μάνο

Τα στοιχεία που «καίνε» την Ρούλα Πισπιρίγκου. Από τον δικό της αριθμό έγινε το ανώνυμο τηλεφώνημα στη δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού στις 25 Μαρτίου. Σε αυτό η Ρούλα βάζει ξανά στο «κάδρο» τον Μάνο Δασκαλάκη

Ο Πέτρος Κουσουλός έφερε στο φως νέες πληροφορίες για το δεύτερο ανώνυμο τηλεφώνημα που έγινε στη δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού της εκπομπής TLive σχετικά με την υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αυτός είναι ο άνδρας που τη «στηρίζει» στη φυλακή

Στο τηλεφώνημα αυτό, το οποίο έγινε στις 25 Μαρτίου 2022, ακούγεται μία γυναίκα με αλλοιωμένη φωνή, η οποία υποστηρίζει πως είναι η μητέρας της νέας συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη. Η γυναίκα λέει πως «δεν μπορεί να δει την κόρη της», διότι «δεν την αφήνει ο Μάνος, για να μην του πει στοιχεία για την υπόθεση». Μάλιστα, ακούγεται να κλαίει και να λέει: «Προστατεύστε την κόρη μου. (…) Αυτός ξέρει τι έχει γίνει με τα παιδιά του». 

Πάτρα: Το πανάκι της Ίριδας δόθηκε στις αρχές γιατί το είδαν κι άλλοι

Η συγκεκριμένη γυναίκα υποτίθεται ότι είναι η ίδια που είχε τηλεφωνήσει στη δημοσιογράφο της εκπομπής δέκα μέρες πριν, στις 15 του ίδιου μήνα. Όμως, αυτή τη φορά η φωνή της είναι πολύ διαφορετική. Σήμερα το πρωί, ο ΑΝΤ1 μετέδωσε πληροφορίες πως πίσω από αυτό το τηλεφώνημα βρίσκεται αυτή τη φορά η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη. 

Η ίδια η Ρούλα βρίσκεται πίσω και από το δεύτερο τηλεφώνημα 

Ωστόσο, ο Πέτρος Κουσουλός μέσω της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» διαψεύδει αυτή την είδηση και λέει ότι πίσω και από το δεύτερο ανώνυμο τηλεφώνημα βρίσκεται ξανά η Ρούλα Πισπιρίγκου. 

Μάνος Δασκαλάκης και Ρούλα Πισπιρίγκου στην κοινή συνέντευξή τους στις 17/2

Όπως εξήγησε, στις 25 Μαρτίου η δημοσιογράφος του TLive Γιώτα Κηπουρού έχει δεχτεί δύο κλήσεις από τη μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα. Η μία κλήση έγινε στις 11: 01 το πρωί και διήρκησε 2 λεπτά και 18 δευτερόλεπτα, ενώ λίγο αργότερα, στις 11:33 μία νέα κλήση από το κινητό της Ρούλα προς την δημοσιογράφο διαρκεί αυτή τη φορά 6 λεπτά και 52 δευτερόλεπτα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο ανώνυμα τηλεφωνήματα αποκλείεται να είναι πραγματικά από την μητέρα της νέα κοπέλας του Μάνου, καθώς εκείνη δεν γνωρίζει για τη σχέση τους. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top