Ρούλα Πισπιρίγκου: Αυτός είναι ο άνδρας που τη «στηρίζει» στη φυλακή

Ο Μάνος Δασκαλάκης γνωρίζει για τη νέα σχέση της 33χρονης

Νέες αποκαλυπτικές πληροφορίες για το πρόσωπο που στηρίζει τη Ρούλα Πισπιρίγκου έδωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο Γιώργος Σόμπολος. 

Η Ρούλα είχε μιλήσει για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, λέγοντας πως επικοινωνεί μαζί του από τη φυλακή. 

Πάτρα: «Η μάνα της Ρούλας πίσω από το δεύτερο ανώνυμο τηλεφώνημα»

«Είναι ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο με στήριξε όταν άρχισε όλη αυτή η δημοσιότητα, ένα άτομο που με στήριξε πάρα πολύ και με στηρίζει ακόμα», είχε πει η ίδια. 

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιώργο Σόμπολο, ο οποίος επικοινωνεί καθημερινά με την κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα, η Ρούλα γνώρισε τον συγκεκριμένο άνθρωπο λίγες μέρες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας, τον Ιανουάριο του 2022.

Η Ρούλα είπε στον Μάνο ότι με το νέο πρόσωπο «συνδέονται με μία βαθιά σχέση και επαφή»

«Από όσα λέει η ίδια, είναι ένα πρόσωπο που περισσότερο τη στηρίζει, παρά έχουν μία ερωτική σχέση», δήλωσε ο Γιώργος Σόμπολος. 

Ρούλα Πισπιρίγκου Μάνος Δασκαλάκης

Η Ρούλα αναφέρει πως ο συγκεκριμένος άνδρας «ήταν το στήριγμά της» και στάθηκε στο πλευρό της, ενώ τονίζει πως είχε χωρίσει πολύ καιρό νωρίτερα με τον Μάνο Δασκαλάκη. Μάλιστα, ο σύζυγος της Ρούλας γνωρίζει για τη νέο άνδρα που μπήκε στη ζωή της, αφού η ίδια του έχει πει ότι «συνδέονται με μια βαθιά σχέση και επαφή».

Πάτρα: Το σκίτσο του Γρηγόρη Λέων για το πώς πέθανε η Μαλένα

Αυτή τη στιγμή, η κατηγορούμενη επικοινωνεί με αυτό το άτομο μόνο τηλεφωνικά, καθώς στη φυλακή μπορεί να δεχτεί επισκέψεις μόνο από συγγενείς πρώτου βαθμού και τους δικηγόρους της. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top