Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι είπε για το «τρίτο πρόσωπο» στον γάμο της

«Με τι μυαλό πάει και η άλλη με τον παντρεμένο»

Νέο απόσπασμα από τη συνέντευξη με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, που είχε γίνει πριν τη σύλληψή της και τη φυλάκισή της, προέβαλλε το βράδυ της Παρασκευής στην εκπομπή της η Αγγελική Νικολούλη.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, στη συνέντευξή της εκείνη, φανερά εκνευρισμένη με τον Μάνο Δασκαλάκη είχε μιλήσει στην Αγγελική Νικολούλη για ένα περιστατικό με «τρίτο πρόσωπο» στον γάμο της που την εξόργισε.

«Είχε με αυτή τη γυναίκα έξι μήνες σχέση και τους ανακάλυψε ο φίλος της. Αυτός απείλησε τον Μάνο, εκείνος φοβήθηκε και ήρθε και μου τα είπε. Δεν τσακώθηκα μαζί του, τον συγχώρησα και τον δέχτηκα πίσω. Μέναμε σπίτι όλοι μαζί με την Τζωρτζίνα και τη Μαλένα» ανέφερε.

Μάνος Δασκαλάκης: «Δεν υπήρξε ποτέ έρωτας με τη Ρούλα»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου πρόσθεσε ακόμα πως τελευταία, είχε κυριολεκτικά θυμώσει με την άλλη γυναίκα που, όπως πίστευε, τα είχε ξαναβρεί με τον Μάνο. «Χθες ήταν παρέα μαζί της, άκουσα γυναίκα από μέσα στο τηλέφωνο. Ο Θεός να κατέβει κάτω, δεν μου το κάνεις καλά. Δεν πάει να λέει ο Μάνος ότι θέλει… ήταν στο σπίτι της στην Αθήνα. Είναι άνανδρο… Ο Μάνος μου είπε “δε σας αφορά η προσωπική μου ζωή”. Με τι όρεξη κάνουν αυτά που κάνουν, δηλαδή δεν έχασε παιδιά αυτός;» σημείωσε.

«Άνθρωπος που έχει χάσει τρία παιδιά και η γυναίκα του κατηγορείται, ε δεν πάει με άλλη… Με τι μυαλό πάει και η άλλη με τον παντρεμένο, που η γυναίκα του κατηγορείται μέχρι και στην Αμερική ότι έχει σκοτώσει τα παιδιά της…» τόνισε.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Επιμένει για το σπάνιο γονίδιο -Τι είπε για την Τζωρτζίνα

Στην ερώτηση της Αγγελικής Νικολούλη για το εάν εκείνη δέχεται να βρεθούν για μία συνέντευξη διά ζώσης και όχι τηλεφωνικά, η Ρούλα Πισπιρίγκου αποφεύωει με κάθε τρόπο τη συνάντηση αυτή και μίλησε ξανά για το «σπάνιο γονίδιο». «Μόλις βγουν οι τοξικολογικές, ναι, τότε μπορούμε να βρεθούμε. Εγώ πιστεύω στο σπάνιο γονίδιο γιατί οι θάνατοι ήταν μαζεμένοι» υποστήριξε.

Κατερινόπουλος για Μάνο Δασκαλάκη: «Έχει γίνει τεστ πατρότητας;»

Παράλληλα επέμενε πως δεν ήταν η Τζωρτζίνα αυτή που βρήκε νεκρή την αδελφή της, όπως είχε πει μάρτυρας στο «Φως στο Τούνελ». «Όχι μόνο αναρωτιέμαι, θυμώνω κιόλας. Μεγάλη αδικία αυτό το πράγμα. Ελπίζω να βγει κάτι καλό και να σωθούν άλλα παιδάκια, μόνο αυτό. Εάν είχε βρει η Τζωρτζίνα νεκρή την αδελφή της, θα το είχε πει, δεν μπορείς να κρατήσεις το στόμα ενός παιδιού κλειστό» ανέφερε.

Τι είπε για την τέταρτη εγκυμοσύνη της

Η κατηγορουμένη αναφέρθηκε και στην τέταρτη εγκυμοσύνη της, πριν από το θάνατο της Τζωρτζίνας. «Είχα μείνει έγκυος μετά το χαμό της Ίριδας, αλλά προχώρησα στην άμβλωση γιατί έτσι με παρότρυναν και οι γιατροί. Θα ήταν ανωριμότητα να το κρατήσω, γιατί ακόμα δεν υπήρχε η αιτία θανάτου».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top