Κατερινόπουλος για Μάνο Δασκαλάκη: «Έχει γίνει τεστ πατρότητας;»

«Κάτι δεν πάει καλά στο βασίλειο της Δανιμαρκίας», λέει για τις αρχές

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος μιλώντας σήμερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star έριξε μια «βόμβα» σχετικά με την υπόθεση των τριών παιδιών από την Πάτρα. Ο έμπειρος Ταξίαρχος εν Αποστρατεία εξέφρασε την άποψη πως οι αρχές πρέπει να προχωρήσουν σε τεστ πατρότητας και DNA, προκειμένου ίσως να «ξεκλειδωθεί» η υπόθεση.

«Έχουμε ακούσει και από τη Ρούλα Πισπιρίγκου και από τον Μάνο Δασκαλάκη ότι ζήτησαν και έγινε γονιδιακός έλεγχος για να δουν αν υπάρχει κάποιο κληρονομικό πρόβλημα υγείας στα παιδιά. Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω τους επιστήμονες : Έχουν κάνει τεστ DNA; Αυτό έχει σημασία και για τους γονείς, αλλά και για τις ερευνητικές αρχές, γιατί μπορεί να δώσει πολλές απαντήσεις. Και ο νοών νοείτο», είπε αρχικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος. 

Μάνος Δασκαλάκης: Έγκυος η νέα του σύντροφος; - Τι αποκαλύπτει φίλος του

«Είναι μια απορία που έχει πάρα πολύς κόσμος μετά από όλα αυτά που βλέπουμε και αυτή τη διάσταση απόψεων που εμφανίζουν οι δύο γονείς στα ΜΜΕ, ενώ πίσω από τις κάμερες κάνουν αλλά»

«Κάτι δεν πάει καλά στο βασίλειο της Δανιμαρκίας», λέει ο Κατερινόπουλος για την υπόθεση της Πάτρας

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος σχολίασε ξανά την καθυστέρηση των αρχών ως προς την πολύκροτη υπόθεση, αλλά και τη δυλειτουργική επικοινωνία που υπάρχει. 

Ρούλα Πισπιρίγκου Μάνος Δασκαλάκης

«Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα των αρχών. Κάτι δεν πάει καλά στο βασίλειο της Δανιμαρκίας. Αν από την πρώτη στιγμή οι γιατροί ενημέρωναν τις αρχές όπως όφειλαν, θα είχαν επιληφθεί. Παρόλα αυτά, φτάσαμε στην πορεία να ενημερωθούν τόσες υπηρεσίες, υπάρχει μια δυσλειτουργία μεταξύ τους, καθόλου επικοινωνία μεταξύ τους και θα περίμενα ο εισαγγελέας που έγινε αποδέκτης μιας καταγγελίας, έστω και «μισής», να κινητοποιηθεί και να ενημερώσει τις αρχές. Ίσως να είχαν αποφευχθεί τα χειρότερα. Εύχομαι να μη συμβαίνουν τέτοια πράγματα, δυστυχώς όμως κάτι δεν πάει καλά και κάποιοι πρέπει να δουν από την αρχή το όλο σύστημα αμφίδρομης επικοινωνίας δικαστικών αρχών - αστυνομίας και υγειονομικών υπηρεσιών». 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top