Άγνωστο επεισόδιο Τζωρτζίνας - «Η Ρούλα δεν ήθελε να την πάει νοσοκομείο»

Αποκαλύψεις Λύτρα για την υπόθεση της Πάτρας και τη Πισπιρίγκου

Απαντήσεις για την υπόθεση της Πάτρας έδωσε ο δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας. Το άγνωστο επειδόσιο της Τζωρτζίνας στο πατρικό σπίτι της Ρούλας και τα επεισόδια στο Ωνάσειο. 

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Έσπασε» μετά από 14 μέρες

Απαντήσεις για την υπόθεση της Πάτρας έδωσε ο δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Ο γνωστός ποινικολόγος είχε αναλάβει την εκπροσώπηση της οικογένειας Δασκαλάκη, πριν τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ο δικηγόρος παραιτήθηκε από την υπόθεση, μετά τη σύλληψη της μητέρας για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας.

Η στιγμή που η Ίριδα εντοπίζεται νεκρή – Ηχητικό ντοκουμέντο

Ο κ. Λύτρας έδωσε τις δικές του πληροφορίες για όσα γνωρίζει για την υπόθεση. Ανάμεσα σε αυτά και άγνωστα περιστατικά για τα επεισόδια της 9χρονης. Όπως είπε, γνωρίζει ότι ένα από τα επεισόδια του παιδιού συνέβη στο πατρικό σπίτι της Ρούλας, έξω από την Πάτρα, όταν άρχισε να εμφανίζει σπασμούς. Παρόντες ήταν εκτός από τη Πισπιρίγκου, η αδερφή της, η μητέρα της και ο πατριός της. 

Αυτό που προκαλεί εντύπωση, όμως, σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, είναι ότι η Ρούλα ήταν καθησυχαστική, δεν ήθελε να πάει το παιδί της στο νοσοκομείο και ότι οι γονείς της ήταν εκείνοι που επέμειναν να το πάνε να εξεταστεί.

Η Ρούλα δεν ήθελε να πάει το παιδί στο νοσοκομείο, οι γονείς της επέμειναν. Η Τζωρτζίνα εξήγησε μόνη της ότι είχε σπασμούς.

Πάτρα: Τι δείχνουν τα κινητά και το τάμπλετ της Ρούλας για την κεταμίνη

Λύτρας: «Η Τζωρτζίνα είχε επεισόδια στο Ωνάσειο, όταν οι γονείς δεν ήταν παρόντες»

Ο κ. Λύτρας αναφέρθηκε και στη μαρτυρία μιας νοσηλεύτριας από το Ωνάσειο, όπου είχε νοσηλευτεί το παιδί, η οποία φέρεται να του είπε ότι η εννιάχρονη είχε παρουσιάσει επεισόδια ενώ δεν ήταν παρόντες η Ρούλα ή ο Μάνος. 

«Η ίδια μου μετέφερε ότι πληροφορίες που είχαν από τα άλλα νοσοκομεία, είχαν να κάνουν με αυτά τα επεισόδια. Η Τζωρτζίνα έκανε αυτά τα επεισόδια πριν πάθει την πρώτη ανακοπή», είπε.

Η συγκεκριμένη νοσηλεύτρια, σύμφωνα με τον δικηγόρο, δεν κλήθηκε να καταθέσει στις Αρχές.

Πάτρα - Απόστολος Λύτρας στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

«Βόμβα» Τσιόλα: «Είχα αναφέρει στον κ. Λύτρα το ενδεχόμενο ασφυκτικού θανάτου και μου είπε ότι θα βάλω τη Ρούλα φυλακή»

Αποκάλυψη σοκ από την Ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα, η οποία έστειλε μήνυμα στον Πέτρο Κουσουλό προκειμένου να τοποθετηθεί για την επικοινωνία που είχε με τον τότε δικηγόρο του ζεύγους Δασκαλάκη:

Όταν είπα στον κ. Απόστολο Λύτρα για ενδεχόμενο ασφυκτικού θανάτου, μου είπε ότι αν το αναφέρω αυτό θα βάλω την κ.Πισπιρίγκου στη φυλακή.

Όπως είπε η κ. Τσιόλα, που έκανε τη νεκροψία – νεκροτομή στην έξι μηνών Ίριδα, ο δικηγόρος της ζήτησε να συναντηθούν την επόμενη μέρα γιατί θα έμενε στην Πάτρα. Εκείνη αρνήθηκε. Όταν τη ρώτησε αν βλέπει εγκληματική ενέργεια απάντησε ότι τα ευρήματα που έχει δεν είναι μόνο του αιφνίδιου θανάτου μόνο αλλά και της ασφυξίας.

Ο Απόστολος Λύτρας διέψευσε ότι είχε τη συγκεκριμένη συνομιλία με την ιατροδικαστή. Από την πλευρά του, υποστήριξε ότι συνομιλώντας με τρεις από τους εμπλεκόμενους ιατροδικαστές τον διαβεβαίωναν ότι οι θάνατοι των παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα δεν οφείλονται σε εγκληματική ενέργεια. 

«Βόμβα» Τσιόλα για Απόστολο Λύτρα - Βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top