«Σοβαρευτείτε ρε» - Αντέδρασε ο γιος του Φιλιππίδη όταν είδε τις κάμερες

Στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη ο γιος του, Δημήτρης

Η αντίδραση του Δημήτρη Φιλιππίδη όταν είδε τις κάμερες έξω από τα δικαστήρια

Συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη του ηθοποιού, Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες. 

Δίκη Φιλιππίδη: Αναπαράσταση του βιασμού ζητά ο δικηγόρος του ηθοποιού

Στο δικαστήριο, δίπλα στον πατέρα του, βρίσκεται ο γιος του ηθοποιού, Δημήτρης Φιλιππίδης. Από την πρώτη στιγμή είναι στο πλευρό του, μαζί με τη μητέρα του, Ελπίδα Νίνου.

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης, ερχόμενος στο δικαστήριο, δεν έκρυψε την ενόχλησή του μόλις είδε τα τηλεοπτικά συνεργεία. «Σοβαρευτείτε ρε... », είπε στους τεχνικούς και τους δημοσιογράφους που παρακολουθούν τις εξελίξεις στην υπόθεση. 

Δημήτρης Φιλιππίδης

γιος Φιλιππίδη

Ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του και ασχολείται και αυτός με την υποκριτική. Πιστεύει στην αθωότητά του και δίνει το «παρών» κάθε φορά που ο Πέτρος Φιλιππίδης μεταφέρεται από τις φυλακές Κορυδαλλού για να καθίσει στο εδώλιο. 

γιος Φιλιππίδη, Δημήτρης

Δημήτρης Φιλιππίδης: Η ένταση με τον Σπύρο Μπιμπίλα

Σημειώνεται ότι στις 28 Μαρτίου που είχε ξεκινήσει η δίκη, ο Δημήτρης Φιλιππίδης είχε μια στιγμή έντασης με τον πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρο Μπιμπίλα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη συνάντησή τους υπήρξε η εξής στιχομυθία:

«Έμαθα ότι είσαι καλός ηθοποιός και θέλω να σε δω», φέρεται να είπε ο Μπιμπίλας στον Δημήτρη Φιλιππίδη με εκείνον να είναι αρνητικός και να του απαντά πως δε θέλει.

«Από πότε αποκλείεις τους ηθοποιούς;», φέρεται να του απάντησε μετά από λίγο ο πρόεδρος του ΣΕΗ και στη συνέχεια απομακρύνθηκαν ο ένας από τον άλλον.

Δίκη Φιλιππίδη: Αναπαράσταση του βιασμού ζητά η πλευρά του ηθοποιού

Σήμερα συνεχίζει την κατάθεσή της η γυναίκα που ισχυρίζεται ότι ο ηθοποιός της επιτέθηκε σεξουαλικά το 2008 μέσα στο καµαρίνι του θεάτρου «Ήβη», όπου είχαν συναντηθεί για επαγγελματικούς λόγους, εξαναγκάζοντας την σε πράξεις που στοιχειοθετούν το αδίκημα του βιασμού.

Οι καταγγελίες εναντίον του γνωστού ηθοποιού, Πέτρου Φιλιππίδη

Νωρίτερα, ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ζήτησε αναπαράσταση του καταγγελλόμενου βιασμού, από ασκούμενη δικηγόρο, καθώς η υπεράσπιση θεωρεί ότι η γυναίκα έχει πέσει σε αντιφάσεις

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top