Δίκη Φιλιππίδη: Απορρίφθηκε η αναπαράσταση βιασμού που ζήτησε η υπεράσπιση

Στις 13 Μαΐου συνεχίζεται η δίκη

Ο Πέτρος Φιλιππίδης στα δικαστήρια - star.gr / Ανέστης Συμεωνίδης

Ολοκλήρωθηκε η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, η οποία διεκόπη για τις 13 Μαΐου. Σήμερα γινόταν η εξέταση της μάρτυρος που καταγγέλλει τον γνωστό ηθοποιό για βιασμό κατ’ εξακολούθηση το 2008. Απορρίφθηκε η αναπαράσταση βιασμού.

Δικηγόρος Πέτρου Φιλιππίδη: «Οι κατηγορίες εναντίον του καταρρέουν»

Πέτρος Φιλιππίδης

Αμέσως μετά σε δηλώσεις της η συνήγορος του ηθοποιού, Κική πακιρτζιδου δήλωσε πως το δικαστήριο απέρριψε κατα πλειοψηφία το αίτημα για αναπαράσταση του βιασμού. Ωστόσο, δεν προχώρησε σε περαιτέρω λεπτομέρειες καθώς όπως εξήγησε δεν μπορει να μεταφέρει το τι ειπώθηκε μέσα στο δικαστήριο λόγω του ότι η εξέταση της μάρτυρος γίνεται κεκλεισμένων των θυρών.

Οι δηλώσεις της Κικής Πακιρτζίδου μετά το τέλος της δίκης - star.gr / Ανέστης Συμεωνίδης

Ερωτηθείσα γιατί είναι σημαντική αυτή η αναπαράσταση η συνήγορος σημείωσε πως υπάρχουν διαφορετικές εκδοχές και ήθελαν να αποτυπωθούν και σε εικονα κάποια πράγματα. 

Νωρίτερα, ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ζήτησε αναπαράσταση του βιασμού, από ασκούμενη δικηγόρο, ισχυριζόμενος ότι η καταγγέλλουσα έχει πέσει σε αντιφάσεις.

Τι κατέθεσε ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, για την αναπαράσταση του βιασμού / Βίντεο stargr - Ανέστης Συμεωνίδης

Δίκη Φιλιππίδη: Στο πλευρό του ο γιος του Δημήτρης

Στο πλευρό του βρίσκεται ο γιος του, Δημήτρης Φιλιππίδης, ο οποίος έφτασε στο κτίριο μετά τις 9 το πρωί. Έξω από τη δικαστική αίθουσα βρίσκονται από το πρωί Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Λένα Δροσάκη, Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, οι οποίες είναι μάρτυρες κατηγορίας. 

Δημήτρης Φιλιππίδης

Ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρης - NDP Photo

Δίκη Φιλιππίδη: Συνεχίζει την κατάθεσή της η γυναίκα που καταγγέλλει για βιασμό

Η καταγγέλουσα που είχε ξεκινήσει να καταθέτει την περασμένη φορά συνεχίζει σήμερα την κατάθεσή της. Είναι μία από τις γυναίκες που καταγγέλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον ηθοποιό.

Η εξέτασή της γίνεται κεκλεισμένων των θυρών.

Σύμφωνα με όσα έχει ισχυριστεί η καταγγέλουσα, ο κατηγορούμενος της επιτέθηκε σεξουαλικά το 2008 μέσα στο καµαρίνι του θεάτρου «Ήβη», όπου είχαν συναντηθεί για επαγγελματικούς λόγους, εξαναγκάζοντας την σε πράξεις που στοιχειοθετούν το αδίκημα του βιασμού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για έναν βιασμό τελεσθέντα κατ΄ εξακολούθηση το 2008 και για δύο απόπειρες βιασμού, τα έτη 2010 και 2014, σε βάρος τριών γυναικών συναδέλφων του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top