Κατερινόπουλος για Μάνο Δασκαλάκη: «Σιγά ρε άντρα! Γιατί δε τα λες...;»

Τα μηνύματα που «στέλνουν» Μάνος και Ρούλα μέσω των καταθέσεών τους

Καθημερινά η υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου περιπλέκεται όλο και περισσότερο με τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα. Ο Θανάσης Κατερινόπουλος θεωρεί πως τόσο η κατηγορούμενη μητέρα όσο και ο Μάνος Δασκαλάκης κινούνται συντονισμένα και μέσω των συνεντεύξεών τους στέλνουν μηνύματα ο ένας προς τον άλλον.

Πάτρα: Στην Αθήνα για καταθέσεις οι συγγενείς της Ρούλας και του Μάνου

«Αν ο Μάνος αυτή τη στιγμή μιλήσει, την επόμενη μέρα θα αντιμετωπίσει πρόβλημα, διότι σίγουρα γνωρίζει. Μπορεί να κατηγορηθεί τουλάχιστον για παρασιώπηση εγκλήματος», λέει ο έμπειρος Ταξίαρχος εν Αποστρατεία μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα

Αποκλειστικό: Η Ρούλα Πισπιρίγκου το βράδυ πριν την απόπειρα αυτοκτονίας

«Τα μηνύματα τα στέλνουν μεταξύ τους μέσω των καταθέσεων. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι και οι δύο γονείς πήγαν στον γιατρό και του είπαν "περιορισμού στα καθήκοντα σου" δείχνει ότι κάτι άλλο υπάρχει από πίσω», εξηγεί ο Θ. Κατερινόπουλος, σχετικά με την προειδοποίηση που έδωσε το ζευγάρι στον Δ/ντη ΜΕΘ όταν άρχισε να υποπτεύεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τη Τζωρτζίνα. 

Πάτρα: Η περίεργη επίσκεψη του Μάνου και της Ρούλας στο γραφείο του Ηλιάδη

«Ο Μάνος Δασκαλάκης θα έπρεπε να ανοίξει τα χαρτιά του στην κατάθεση του. Όμως εκεί της πλέκει το εγκώμιο (σ.σ. Πισπιρίγκου). Από την άλλη θέλει και την έξωθεν καλή κοινωνική μαρτυρία γι’ αυτό και στα ΜΜΕ βγαίνει και λέει όσα λέει: "Δώστε μου μισή ώρα να μπω μέσα στο κελί". Σιγά ρε άντρα! Γιατί δε τα λες αυτά στην κατάθεση σου;», σχολιάζει στο τέλος ο Θανάσης Κατερινόπουλος. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top