Πάτρα: Στην Αθήνα για καταθέσεις οι συγγενείς της Ρούλας και του Μάνου

Στο «μικροσκόπιο» οι θανάτοι της Μαλένας και της Ίριδας

Το σχόλιο του ταξίαρχου εν αποστρατεία, Θανάση Κατερινόπουλο, για το θρίλερ της Πάτρας - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star (11/4)

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι έρευνες για τους θανάτους των τριών παιδιών από την Πάτρα. Οι συγγενείς της Ρούλας και του Μάνου θα κληθούν για καταθέσεις στην Αθήνα.

Πάτρα: «Μίλησε» το τάμπλετ της Τζωρτζίνας - Τα πρώτα αποτελέσματα

Την ώρα που το Ανθρωποκτονιών συνεχίζει τις έρευνες για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, που οφείλεται σε θανατηφόρα δόση κεταμίνης, την οποία κατηγορείται ότι της χορήγησε η μητέρα της, οι Αρχές έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας.

Υπενθυμίζεται ότι διατάχθηκε νέα ιατροδικαστική εξέταση για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, προκειμένου να διερευνηθεί εάν και αυτοί οι θάνατοι οφείλονται σε εγκληματική ενέργεια και εάν εμπλέκεται και σε αυτούς η Ρούλα Πισπιρίγκου ή κάποιο άλλο άτομο.

Μάνος Δασκαλάκης - Ρούλα Πισπιρίγκου

Πάτρα: Για κατάθεση στην Αθήνα οι συγγενείς Ρούλας και Μάνου

Σύμφωνα με το flamis.gr, στο ίδιο πλαίσιο αναμένεται σύντομα να διαβιβαστούν οι πλήρεις ιατρικοί φάκελοι, οι διαγνώσεις των θεραπόντων γιατρών και τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες είχε υποβληθεί η τρεισίμιση ετών Μαλένα, ο θάνατος της οποίας είχε αποδωθεί σε ηπατική ανεπάρκεια.

Όσον αφορά στον θάνατο της έξι μηνών Ίριδας, αναμένεται να αναζητηθούν οι κλήσεις στο ΕΚΑΒ για τη διακομιδή της, όπως και τα σχετικά έγγραφα του νοσοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε μόνο για να διαπιστωθεί ο θάνατός της.

Τέλος, καλούνται προς νέα εξέταση όλα εκείνα τα πρόσωπα που έχουν ήδη καταθέσει προανακριτικά, όπως το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων στα οποία νοσηλεύτηκαν ή διακομίστηκαν τα δύο μωρά, ενώ παράλληλα διευρύνεται ο κύκλος των ατόμων που θα εξεταστούν, καθώς αναμένεται να κληθούν στην Αθήνα για κατάθεση συγγενείς του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου. 

Η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου δήλωσε στην ΕΡΤ πως η ιατροδικαστής για την Ίριδα έχει βάλει σε υποσημείωση το πνευμονικό οίδημα και ότι υπήρχαν εξετάσεις που σχεδόν ήταν έτοιμες, όταν πέθανε και το τρίτο παιδί.

«Ζητήθηκε να γίνουν επιπλέον εξετάσεις, ενώ κλήθηκαν οι γονείς, ώστε να τους εξηγήσουν ότι κάτι δεν πάει καλά. Υπάρχουν διάφορα στοιχεία που έρχονται στο φως. Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι θάνατοι δεν ήταν παθολογικοί. Οι γιατροί είχαν αρχίσει να ανησυχούν από το δεύτερο παιδί», είπε η δικηγόρος. 

Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Περιμένω τη σύλληψή μου»

«Στον θάνατο του βρέφους υπάρχουν δύο πρόσωπα. Στα τρία παιδιά γενικά έχουμε παραπάνω πρόσωπα. Κομβικό πρόσωπο είναι και η αδερφή της κατηγορούμενης. Οι χρόνοι που δίνονται στις καταθέσεις δεν ταιριάζουν με τον θάνατο του βρέφους. Όπως και στα υπόλοιπα γεγονότα.

Παράλληλα, έχουμε μία μόνιμη απουσία και αδιαφορία του πατέρα, δε σημαίνει και συνενοχή του. Ο ρόλος και η συμμετοχή είναι πριν την πράξη ή κατά τη διάρκεια. Αυτό που κινητοποίησε τους γιατρούς στην Πάτρα,  είναι το πώς είναι δυνατόν να μην το αντιλήφθηκε κανένα μέλος της οικογένειας», κατέληξε η κ. Ανάσογλου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top