Πάτρα: «Μίλησε» το τάμπλετ της Τζωρτζίνας - Τα πρώτα αποτελέσματα

Τα βίντεο που έβλεπε η μικρή και το e-mail της Ρούλας Πισπιρίγκου

Εκταφή της σορού της Τζωρτζίνας διέταξαν οι Αρχές, προκειμένου να ανασυρθεί το τάμπλετ - Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star (8/4)

Τα πρώτα αποτελέσματα από την έρευνα στο τάμπλετ που ανασύρθηκε από τον τάφο της Τζωρτζίνας έχει στα χέρια του το Τμήμα Ανθρωποκτονιών. Τα βίντεο της εννιάχρονης και το email της Ρούλας Πισπιρίγκου

Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Περιμένω τη σύλληψή μου»

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται τα αποτελέσματα από τον έλεγχο στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας, που η μητέρα της το είχε θάψει με τη σορό του παιδιού, γεννώντας ερωτήματα για τον αν η Ρούλα Πισπιρίγκου ήθελε να κρύψει κάτι. 

Πάτρα παιδιά: Τι αναφέρουν οι τοξικολογικές εξετάσεις της Μαλένας

Πάτρα - τάμπλετ Τζωρτζίνας

Η στιγμή που οι Αρχές ανοίγουν τον τάφο της Τζωρτζίνας, προκειμένου να ανασύρουν το τάμπλετ - Eurokinissi

τάμπλετ Τζωρτζίνας

Η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της εννιάχρονης είπε στην κατάθεσή της ότι έβαλε το τάμπλετ στον τάφο του παιδιού της για να έχει μαζί του το αγαπημένο του αντικείμενο, ωστόσο οι ισχυρισμοί της δεν έπεισαν και οι Αρχές διέταξαν την ανάσυρσή του. Από τον έλεγχο θέλουν να διαπιστώσουν εάν η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε κάνει εκεί τυχόν αναζητήσεις στο διαδίκτυο για την εύρεση της κεταμίνης, της ουσίας που βρέθηκε σε θανατηφόρα δόση στον οργανισμό της Τζωρτζίνας.

Πάτρα: Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία από το τάμπλετ της Τζωρτζίνας

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας βρέθηκαν κάποια βίντεο από τις αγαπημένες σειρές του παιδιού, όπως η «Πέπα το Γουρουνάκι», «Παρά πέντε» και ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον γνωστό κωμικό, Μάρκο Σεφερλή.

Στο τάμπλετ της 9χρονης Τζωρτζίνας, εντοπίστηκε όμως και ένας λογαρισμός e-mail, ο οποίος φυσικά δεν ήταν του παιδιού, αλλά της μητέρας του.

Όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα, δεν πρόκειται για έναν άγνωστο στις Αρχές λογαριασμό, αλλά για τον ένα και μοναδικό λογαριασμό της κατηγορουμένης, που ούτως ή άλλως το Τμήμα Ανθρωποκτονιών έχει στη διάθεσή του, από το κινητό της Ρούλας, την ώρα της σύλληψης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top