Πάτρα: «Είμαι ένα βήμα πριν τη φυλακή» - Τι είπε στην απολογία της η Ρούλα

Τι απάντησε για τη σχέση της με τον Μάνο και την κεταμίνη

Υπό δρακόντεια μέτρα η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου. Τι είπε στην Ανακρίτρια - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Πάνω από τέσσερις ώρες η Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τη δολοφονία της εννιάχρονης κόρης της Τζωρτζίνας, απολογούταν στην ανακρίτρια.

Πάτρα: Βρέθηκε σακουλάκι με μαλλιά της Τζωρτζίνας από την πρώτη ανακοπή

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη μίλησε αναλυτικά για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, από την αρχή της γνωριμίας τους μέχρι και το θάνατο της Τζωρτζίνας, χωρίς όμως να αφήσει αιχμές σε βάρος του.

«Είμαι μητέρα που έχω χάσει τρία παιδιά και είμαι ένα βήμα πριν από τη φυλακή», φέρεται να είπε στην ανακρίτρια.

Πάτρα: «Ουσίες που σκοτώνουν» αναζητούσε η Ρούλα στο διαδίκτυο

Πάτρα - Ρούλα Πισπιρίγκου

Η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγείται στην Ανακρίτρια - Eurokinissi

Ρούλα Πισπιρίγκου στην ανακρίτρια

Πάτρα: Τι είπε για τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας και τα επεισόδια

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ρωτήθηκε για τις ημέρες νοσηλείας της μικρής Τζωρζίνας στο νοσοκομείο Παίδων, όπου νοσηλεύτηκε πριν καταλήξει.

Ευθύνες στους γιατρούς ρίχνει η Ρούλα: Εσείς δώσατε κεταμίνη στη Τζωρτζίνα

Αναφορικά με την επιμονή της να μάθει εάν υπήρχαν κάμερες ασφαλείας, η 33χρονη φέρεται να επέμεινε στους αρχικούς ισχυρισμούς τους, ότι δηλαδή ενδιαφερόταν να το μάθει, καθώς τις προηγούμενες ημέρες είχε σημειωθεί κλοπή στο νοσοκομείο. Όσον αφορά το μονόκλινο δωμάτιο που φέρεται να ζήτησε, απάντησε ότι ούτως ή άλλως το παιδί θα νοσηλευόταν σε μονόκλινο δωμάτιο λόγω τετραπληγίας.

Πάτρα - θάνατος Τζωρτζίνας

Η Ρούλα Πισπιρίγκου με τη μικρή Τζωρτζίνα μέσα στο νοσοκομείο

Όταν ρωτήθηκε γιατί είχε πει στους γιατρούς του νοσοκομείου ότι «το παιδί δεν είχε κάνει ακόμα το μεγάλο επεισόδιο», μία ημέρα πριν τον θάνατό της, ισχυρίστηκε ότι δεν το είχε προεξοφλήσει, αλλά αντιθέτως ήθελε να χτυπήσει «καμπανάκι» στους γιατρούς να έχουν την προσοχή τους, καθώς το παιδί συνήθιζε να παρουσιάζει μικρά επεισόδια ταχυκαρδίας και στη συνέχεια ένα μεγάλο βραδυκαρδίας.

Όταν ρωτήθηκε για την ψυχραιμία που σύμφωνα με τους ιατρούς επέδειξε κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου της Τζωρτζίνας, φέρεται να απάντησε πως ο λόγος ήταν πως είχε χάσει ήδη δύο παιδιά.

Πάτρα - Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης

Πάτρα: Τι είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου για την κεταμίνη

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται την κατηγορία της δολοφονίας της κόρης της και υποστηρίζει ότι ο θάνατός της οφείλεται σε ιατρικό λάθος. Ξεκαθάρισε ότι δεν είχε καμία πρόσβαση στην κεταμίνη και εάν την έβρισκε θα ήταν σε μορφή χαπιού ή σκόνης και έτσι θα μπορούσε να ανιχνευτεί στην ιατροδικαστική εξέταση.

Ακόμα, φέρεται να ισχυρίζεται ότι το επεισόδιο της Τζωρτζίνας σημειώθηκε στις 14.30 το μεσημέρι, αλλά το παιδί είχε παλμούς μέχρι και τις 15.10. Σύμφωνα λοιπόν με την 33χρονη, εφόσον το παιδί θα έπρεπε να έχει καταλήξει σε 20 λεπτά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι γιατροί για τη δράση της κεταμίνης σε τέτοια ποσότητα, η ίδια δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό, καθώς το παιδί κατέληξε τελικά έπειτα από 40 λεπτά. 

Πάτρα: Τι είπε στην απολογία της η Ρούλα για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας ρωτήθηκε και για τις συνθήκες θανάτου των άλλων δύο κοριτσιών, της Μαλένας και της Ίριδας.

Η γυναίκα φέρεται να επικαλέστηκε τις σχετικές ιατροδικαστικές εκθέσεις που κατέληγαν σε αιτία θανάτου που να συνδέεται με πιθανή εγκληματική ενέργεια, ενώ επισήμανε πως η ίδια η οικογένεια είχε υποβάλει μήνυση για το θάνατο της Μαλένας και έθεσε το ερώτημα πώς είναι δυνατόν να έχει προβεί σε εγκληματική ενέργεια και η ίδια να προσφεύγει στη δικαιοσύνη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top