Πάτρα: «Ουσίες που σκοτώνουν» αναζητούσε η Ρούλα στο διαδίκτυο

Τα πρώτα στοιχεία από την άρση απορρήτου της μητέρας

Τα πρώτα στοιχεία από την άρση απορρήτου. Για θανατηφόρες ουσίες έψαχνε η Ρούλα - Πηγή/βίντεο Live News

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας με τον θάνατο των τριών παιδιών μέσα σε τρία χρόνια. Η μητέρα τους, η Ρούλα, έχει συλληφθεί για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας και απολογείται σήμερα ενώπιον του Ανακριτή.

Πάτρα: Δόθηκε εντολή για εκταφή της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας

Την ίδια ώρα, στο φως έρχονται στοιχεία από την προσωρινή άρση απορρήτου που είχε γίνει από τις Αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέωσε το Mega, η 33χρονη φέρεται να έψαχνε στο διαδίκτυο ουσίες που μπορούν να επιφέρουν τον θάνατο.

Ευθύνες στους γιατρούς ρίχνει η Ρούλα: Εσείς δώσατε κεταμίνη στη Τζωρτζίνα

Πάτρα

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Live News, η κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως της 9χρονης κόρης της, έψαχνε στη Google «ουσίες που μπορούν να σκοτώσουν» με γοργές διαδικασίες και όσο το δυνατόν αφανείς.

Ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμη σαφές το χρονικό διάστημα κατά το οποίο η μητέρα των τριών παιδιών έκανε αυτές τις αναζητήσεις. Όμως μέσα στις ουσίες που ανακάλυψε, ήταν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, και η κεταμίνη.

Τα στοιχεία που έχουν βρεθεί από την άρση του απορρήτου αναμένεται να ενταχθούν στη δικογραφία. 

Πάτρα: Έρευνα και για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Έρευνα με την μορφή του κατεπείγοντος ξεκινά η Εισαγγελία Πρωτοδικών για τον θάνατο των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα. Ιατρικό λάθος επικαλείται η Ρούλα Πισπιρίγκου στο απολογητικό υπόμνημα που παρέδωσε στην Ανακρίτρια

Οι δύο φάκελοι των δικογραφιών που σχηματίστηκαν για τον θάνατο της μόλις 6 μηνών Ίριδας, τον Μάρτιο του 2021, αλλά και της 3,5 ετών Μαλένας, τον Ιούλιο του 2019, περνούν στα χέρια των δύο εισαγγελέων, Αντώνη Ελευθεριάνου και Απόστολου Ανδρέου. υπό την εποπτεία της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου.

Η κ. Παπαγεωργακοπουλου ζητά από τους δύο εισαγγελικούς λειτουργούς να κινηθούν γρήγορα ώστε η ποινική διαδικασία να ολοκληρωθεί τάχιστα.

Στην περίπτωση του θανάτου της Ίριδας έχει προβληματίσει τις αρχές ότι εκτός από το έκζεμα γύρω από το στόμα του βρέφους, που επισημαίνεται στην ιατροδικαστική έκθεση ως δερματίτιδα, με ειδική αναφορά ότι «πέριξ των χειλέων παρατηρούνται ευρήματα ενδεικτικά δερματίτιδος εξ επαφής / εκζεματοειδούς αντίδρασεως( τα χείλη εμφανίζουν στοιχεία αποξήρανσης)» υπήρξε και ένα πανάκι που βρέθηκε στην κούνια του μωρού μετά το θάνατο του.

Όσον αφορά το θάνατο της Μαλένας, θα ερευνηθούν οι «δύο μικροεκδορές στη ρινική χώρα» που καταγράφει η ιατροδικαστική έκθεση, εύρημα που τώρα αναμένεται να εξεταστεί, υπό το νέο πρίσμα των τελευταίων εξελίξεων.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top