Πάτρα: Δόθηκε εντολή για εκταφή της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας

Ερωτήματα για το μνήμα και τον τρόπο ταφής της

Τι είπε συγγενής της σπιτονοικοκυράς για την υπόθεση - Βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Την ώρα που διερευνώνται οι θάνατοι των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, με τον θάνατο της Τζωρτζίνας να θεωρείται από τις αρχές ως δολοφονία από χέρι της μητέρας της, ακόμα ένας θάνατος έχει μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών.

«'Εφυγαν τα παιδιά κι αυτός δε γύρισε» - Η χαρτορίχτρα «καίει» τη Ρούλα

Πρόκειται για τη σπιτονοικοκυρά της οικογένειας Δασκαλάκη. Η 69χρονη γυναίκα, όχι μόνο πέθανε ξαφνικά και μυστηριωδώς, αλλά ακόμα και η διαδικασία της ταφής της γεννά πολλά ερωτήματα. 

Πάτρα: Θρίλερ με τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς – Ανοίγει ξανά ο φάκελος

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μάνος είχε πληρεξούσιο από την ίδια να διαχειρίζεται τα οικονομικά της πριν πεθάνει, αφού η γυναίκα αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα και δε μπορούσε να μετακινηθεί. Το εν λόγω πληρεξούσιο φέρεται να έχει στα χέρια της η αδερφή της Ρούλας, Δήμητρα, όπως αποκάλυψε η ίδια στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Ο Μάνος είχε πληρεξούσιο από τη σπιτονοικοκυρά», λέει η αδελφή της Ρούλας

Ωστόσο, αυτό που έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό είναι η ταφή της. Αν και πληροφορίες ανέφεραν ότι η γυναίκα είχε ζητήσει να αποτεφρωθεί, όπως και θεωρητικά έγινε, έχει εντοπιστεί τάφος με το όνομά της γυναίκας, στον οποίο, όμως, υπάρχει η φωτογραφία ενός… άνδρα!

Όμως, μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος, η ανδρική φωτογραφία εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από τον τάφο.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, δόθηκε εντολή από την Εισαγγελία Πατρών για εκταφή της σορού της σπιτονοικοκυράς από το Α’ Νεκροταφείο Πατρών. Η εντολή δόθηκε νωρίτερα σήμερα (4/4/22) και θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση μεταξύ του Δήμου Πατρέων, της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και του Μητροπολίτη Πατρών, ο οποίος θα δώσει εντολή στον αρμόδιο ιερέα για να γίνει η εκταφή παρουσία της ΕΛ.ΑΣ. και πιθανόν και ιατροδικαστή, όπως αναφέρει το flamis.gr.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top