«'Εφυγαν τα παιδιά κι αυτός δε γύρισε» - Η χαρτορίχτρα «καίει» τη Ρούλα

«'Ήθελε να καταστρέψει τον Μάνο, επειδή την άφησε μόνη»

Τη μαρτυρία της χαρτορίχτρας, στην οποία είχε απευθυνθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου, προκειμένου να κάνει τον Μάνο Δασκαλάκη να επιστρέψει σε αυτήν, έπαιξε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η χαρτορίχτρα έκανε λόγο για έναν άνθρωπο «πλήρως χειριστικό και θυμωμένο, με αυταρχικό χαρακτήρα».

Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

«Ήταν τόσος ο θυμός της και τόση η επιμονή της να κάνει κακό σε αυτόν τον άνθρωπο, που δεν μπορείτε να το φανταστείτε. Επέμενε ότι ο Μάνος έχει εξωσυζυγική σχέση και πως θέλει, με κάποιον τρόπο, να του κάνει κακό», είπε η ίδια.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου στα δικαστήρια της Ευελπίδων

Η Ρούλα Πισπιρίγκου επέμεινε στην απολογία της στον ανακριτή πως είναι αθώα για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας / Πηγή φωτογραφιας: Eurokinissi

Πάτρα: Σημειώματα και παιχνίδια στον τάφο των τριών παιδιών

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία απολογείται στον ανακριτή για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, απευθύνθηκε στη χαρτορίχτρα πέρυσι τον Απρίλιο, αφού είχαν πεθάνει τα δύο παιδιά της, η Μαλένα και η Ίριδα.

Πάτρα: Η αδερφή της Ρούλας απαντά για όλα - «Θα τη στηρίξουμε μέχρι τέλους»

Ρούλα Πισπιρίγκου, Μάνος Δασκαλάκης και Τζορτζίνα

Η χαρτορίχτρα, στην οποία είχε απευθυνθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου, λέει πως της έκανε τρομακτική εντύπωση ότι δεν έλεγε τίποτα για τα παιδιά της, που είχαν πεθάνει, παρά μόνο ότι «δε γύρισε σε μένα ο Μάνος»

«Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά και προσπάθησα να την πείσω να ηρεμήσει, πως δεν υφίσταται εξωσυζυγική σχέση του Μάνου. Έφτασε στο σημείο να με ρωτάει εάν έχω χάπια ή γιατροσόφια. “Θέλω να τον δέσω, να τον φέρω πίσω ή να του κάνω κακό”, μου έλεγε. “Πρέπει να τον καταστρέψω, με άφησε μόνη”», αποκάλυψε.

Πάτρα: Το τάμπλετ της Τζωρτζίνας «χτυπούσε» την ώρα της κηδείας

Όπως τόνισε, της έκανε τρομακτική εντύπωση ότι δεν έλεγε τίποτα για τα παιδιά της, που είχαν πεθάνει, παρά μόνο «έφυγαν τα παιδιά και αυτός δε γύρισε πίσω σε μένα».

Ίριδα και Μαλένα, τα παιδιά της Πισπιρίγκου και του Δασκαλάκη

Η Μαλένα, η οποία πέθανε τον Ιούνιο του 2019 σε ηλικία 3,5 ετών, και η Ίριδα, που πέθανε τον Μάρτιο του 2020 σε ηλικία 6 μηνών

Πάτρα: Η διαδρομή της κεταμίνης δείχνει και δεύτερο κατηγορούμενο

«Ήξερα ότι αυτό το άτομο κάτι θα κάνει. Σταμάτησα να έχω επαφές, άλλαξα και τηλέφωνο. Επέμενε ότι έχει σχέση ο Μάνος. Έφτασε στο σημείο να μου ζητήσει να της προτείνω φίλη ή συνάδελφο με ματζούνια για να τον γυρίσει πίσω. Έψαχνε μαγεία, ήθελε να τον κάνει να γυρίσει σε αυτήν», πρόσθεσε η χαρτορίχτρα.

Πάτρα: Αίτηση διαζυγίου κατά του Μάνου καταθέτει η Ρούλα Πισπιρίγκου

«Δεν είδα καμιά χαροκαμένη μάνα, το μόνο που μου έλεγε ήταν “εγώ θα βρω τον τρόπο να τον κάνει να γυρίσει πίσω”. Δεν άκουσα ποτέ “δεν είμαι καλά, θα πάω σε ψυχίατρο, έφυγαν τα παιδιά μου”. Έλεγε μόνο “έφυγαν τα παιδιά και αυτός δε γύρισε πίσω». Δεν την είδα να κλαίει μια φορά, το πάθος ήταν να βρει πώς θα γυρίσει ο σύζυγός της ή πώς θα τον επαναφέρει», υπογράμμισε.

Πάτρα: Στο φως νέες ζωγραφιές της Τζωρτζίνας – Πως αποτυπώνει τη μητέρα της

Όπως εκτιμά η ίδια, «το έγκλημα έγινε μόνο και μόνο για τον Μάνο». 

Πάτρα: «Πέθανε, αφήστε την» έλεγε η Ρούλα στους γιατρούς που έκαναν ανάνηψη

Μάλιστα, η χαρτορίχτρα εκτιμά ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου «κοροϊδεύει και χειραγωγεί τους πάντες και από εκεί που βρίσκεται τώρα και δε θα λυγίσει».

Δείτε όλες τις τελευταίες εξελίξεις για το θέμα της Πάτρας στην εκπομπή Αλήθειες Με Τη Ζήνα
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top