Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για τους θανάτους της Μαλένα και της Ίριδας

Στην Αθήνα έρχονται οι δικογραφίες των δύο κοριτσιών

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα. Οι δικογραφίες για τη Μαλένα και την Ίριδα, τα δύο αδέρφια που πέθαναν πριν τη Τζωρτζίνα περνούν πλέον στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, προκειμένου να διενεργηθεί κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση.

«Φόνισσα», φώναζαν στη Ρούλα - Τι λέει στην απολογία της για την κεταμίνη

Την εντολή έδωσε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, λέγοντας πως οι δικογραφίες για τα δύο παιδιά θα περάσουν στα χέρια δύο εισαγγελέων της Αθήνας, προκειμένου να προχωρήσουν γρήγορα οι έρευνες. 

Υπενθυμίζεται πως η μικρή Μαλένα πέθανε σε νοσοκομείο σε ηλικία 3,5 ετών τον Απρίλιο του 2019, ενώ η Ίριδα βρέθηκε νεκρή στην κούνια της τον Μάρτιο του 2021 σε ηλικία 6 μηνών. Ο θανατός τους παραμένει ένα μυστήριο, ενώ πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι μπορεί να ευθύνεται σε εγκληματική ενέργεια. 

Πάτρα: Τα κίνητρα και τα τρία σενάρια για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας

Το τρίτο παιδί που πέθανε από την οικογένεια, η Τζωρτζίνα, πέθανε στο νοσοκομείο τον Ιανουάριο του 2022. Πριν από λίγες μέρες, οι τοξικολογικές της εξετάσεις έδειξαν πως της χορηγήθηκε θανατηφόρα δόση κεταμίνης. Στη συνέχεια, συνελήφθη η μητέρα του κοριτσιού, Ρούλα Πισπιρίγκου, στην οποία ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Η 33χρονη μητέρα αυτή τη στιγμή απολογείται ενώπιον της ανακρίτριας και αναμένεται να δηλώσει αθώα.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top