«Φόνισσα», φώναζαν στη Ρούλα - Τι λέει στην απολογία της για την κεταμίνη

Της πετούσαν μπουκάλια - Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στα δικαστήρια

Με σκυμμένο το κεφάλι έφτασε λίγο πριν τις 12 στην ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου, προκειμένου να απολογηθεί. Έξω από τα δικαστήρια την περίμενε οργισμένο πλήθος, το οποίο την έβριζε και την αποκαλούσε «φόνισσα». Η 33χρονη αναμένεται να δηλώσει αθώα, ενώ θα καταθέσει και απολογητικό υπόμνημα. Η υπεράσπισή της θα δηλώσει πως υπήρχε κεταμίνη και στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε το παιδί. 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ποια θα είναι η υπερασπιστική της γραμμή

Η κατηγορούμενη μητέρα μεταφέρεται από μεγάλη συνοδεία αστυνομικών, ενώ τα μέτρα ασφαλείας έξω από το δικαστήριο είναι δρακόντεια. Εκεί την περίμενε πλήθος οργισμένου κόσμου, το οποίο την έβριζε και την αποκαλούσε «φόνισσα». Μάλιστα, κάποιοι τις πέταξαν πλαστικά μπουκάλια με νερό, αλλά ο φραγμός με ασπίδες της αστυνομίας την προστάτευσε. 

Λίγο πριν μπει στο κτίριο που βρίσκεται το γραφείο της ανακρίτριας, κάποιοι κινήθηκαν σε βάρος της με σκοπό να την προπηλακίσουν. Παρανέβησαν άμεσα άνδρες των ΜΑΤ και έληξε το περιστατικό.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατά την άφιξή της στα δικαστήρια της Ευελπίδων

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατά την άφιξή της στα δικαστήρια της Ευελπίδων/ eurokinissi

Μέχρι αυτή την ώρα, η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται την κατηγορία που της αποδίδεται και δηλώνει αθώα. Σήμερα, αναμένεται να μην ομολογήσει, αλλά να υποστηρίξει πως κάποιος άλλος χορήγησε στο παιδί της τη θανατηφόρα δόση κεταμίνης που βρέθηκε από τις τοξικολογικές του εξετάσεις. 

Με απολογητικό υπόμνημα 11 σελίδων, η Ρούλα Πισπιρίγκου πρόκειται να πει ότι η κεταμίνη υπήρχε στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν το παιδί, ενώ θα υποβάλλει αίτημα για να διευκρινιστεί ιατροδικαστικά πως επιδρά η κεταμίνη στον οργανισμό. 

Πάτρα: Πιθανή η εκταφή της Τζωρτζίνας τις επόμενες ώρες

Οι συνήγοροι υπεράσπισης συνάντησαν χθες την 33χρονη στη ΓΑΔΑ προκειμένου να συζητήσουν για την απολογία της. Μεταξύ άλλων, δήλωσαν πως η δικογραφία έχει κενά και πως «η κεταμίνη υπήρχε στο νοσοκομείο και ήταν στη διάθεση τόσο των γιατρών, όσο και των νοσηλευτών. Αντίθετα δεν υπήρξε ποτέ στη διάθεση της κατηγορουμένης». Δήλωσαν, επίσης, πως η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, λόγω του γεγονότος ότι έχει έρθει σε ρήξη με τον πατέρα των παιδιών.

Πλήθος κόσμου αποδοκίμασε έντονα τη μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα, φτάνοντας στην ανακρίτρια/ Βίντεο star.gr

Υπενθυμίζεται πως από τις τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στη μικρή Τζωρτζίνα φάνηκε πως το παιδί πέθανε από θανατηφόρα δόση κεταμίνης. 

Πάτρα: Πέντε απόπειρες δολοφονίας της Τζωρτζίνας το τελευταίο της 24ωρο

Όταν ολοκληρωθεί η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου, ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν αν θα κριθεί προσωρινά κρατούμενη ή θα αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Ρεπορτάζ: Ανέστης Συμεωνίδης 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top