Ρούλα Πισπιρίγκου: Ποια θα είναι η υπερασπιστική της γραμμή

Τα «ρίχνει» στους γιατρούς για την κεταμίνη

Τη Δευτέρα η Ρούλα Πισπιρίγκου θα απολογηθεί στις 12 το μεσημέρι στην ανακρίτρια για την κατηγορία του θανάτου της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Εντατικολόγος Παίδων: «Μου έκανε εντύπωση η συμπεριφορά της μητέρας»

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, πιθανότατα η 33χρονη μητέρα να καταθέσει και απολογητικό υπόμνημα. 

Η ίδια δεν σκοπεύει να ομολογήσει. Αντιθέτως θα πει: «Δεν δηλητηρίασα εγώ την Τζωρτζίνα». Ακόμα θα ισχυριστεί ότι δεν μπορούσε να βρει την κεταμίνη, αφού είναι μία ουσία ελεγχόμενη από τον ΕΟΦ. Αν την έβρισκα παράνομα θα υπήρχαν υπολείμματα στο στομάχι».

Πάτρα: Η διαδρομή της κεταμίνης δείχνει και δεύτερο κατηγορούμενο

Η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει για πέμπτη ημέρα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, μετά τη σύλληψή της την Τετάρτη, 30 Μαρτίου.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι είπαν οι δικηγόροι της - Τα «ρίχνει» στους γιατρούς για την κεταμίνη

Το μεσημέρι της Κυριακή οι δικηγόροι της Ρούλας Πισπιρίγκου έκατσαν και συζήτησαν με την 33χρονη για δύο ώρες, σε μια κρίσιμη ημέρα καθώς είναι ημέρα προετοιμασίας της ίδιας για την απολογία της τη Δευτέρα.

Πάτρα: Αίτηση διαζυγίου κατά του Μάνου καταθέτει η Ρούλα Πισπιρίγκου

Από την πλευρά του, ο Όθωνας Παπαδόπουλος, σε δήλωση του υπογράμμισε ότι η 33χρονη αρνείται κάθε κατηγορία και εμμένει στη θέση της.
Βγαίνοντας από τη συνάντηση με την κατηγορούμενη, ο κ. Ζάρδας δήλωσε πως βλέπει μια δικογραφία με πολλά κενά, η οποία «δε θα είχε μεγάλη επιτυχία να ευδοκιμήσει, εάν δεν υπήρχε όλη αυτή η προκατάληψη που έχει δημιουργηθεί».

Ο δεύτερος συνήγορος που εκπροσωπεί την Ρούλα Πισπιρίγκου, κ. Όθωνας Παπαδόπουλος, επανέλαβε ότι η 33χρονη αρνείται απόλυτα την κατηγορία και τόνισε πως η πλευρά της εστιάζει στην έρευνα σχετικά με την προέλευση της ουσίας που προκάλεσε τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Πάτρα: Πιθανή η εκταφή για να ανασυρθεί το τάμπλετ της Τζωρτζίνας

«Η ουσία η συγκεκριμένη υπήρχε στο νοσοκομείο και ήταν στη διάθεση τόσο των γιατρών, όσο και των νοσηλευτών. Αντίθετα δεν υπήρξε ποτέ στη διάθεση της κατηγορουμένης. Είναι μια ουσία που δεν διατίθεται ελεύθερα στο εμπόριο, δεν μπορεί να την βρει ο καθένας, χορηγείται μόνο υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ακριβώς λοιπόν αυτό είναι και το μυστικό που θα λύσει όλα τα ερωτήματα που αυτή τη στιγμή αιωρούνται. Η ίδια υποπτεύεται ότι είναι ουσία που υπήρχε ήδη στο νοσοκομείο και χορηγήθηκε στα πλαίσια κακής χρήσης της από αυτούς που ηταν υπεύθυνοι για τη νοσηλεία του παιδιού» δήλωσε.

Παράλληλα, είπε πως η πελάτισσά του επιμένει πως είναι αθώα και βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Είναι σε κατάσταση ταραχής, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, εκπλήσσεται από συμπεριφορές ανθρώπων που δεν περίμενε. Εννοούμε τον πρώην σύζυγό της, για τον οποίο διατύπωσε την άποψή της να υποβάλει αίτημα για τη λύση του γάμου της μαζί του. Ωστόσο, έχει συγκεντρώσει τις δυνάμεις της για να ανταπεξέλθει στην αυριανή επίπονη διαδικασία και να μπορέσει να υπερασπιστεί τον εαυτό της, όπως έχει δικαίωμα».
 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top