Πάτρα: Πιθανή η εκταφή για να ανασυρθεί το τάμπλετ της Τζωρτζίνας

Στο μικροσκόπιο των Αρχών μπαίνουν όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές της Ρούλας

Υπάρχει μαρτυρία που αποκαλύπτει ότι την ημέρα της ταφής της μικρής Τζωρτζίνας στο φέρετρο τοποθετήθηκε και το τάμπλετ του κοριτσιού.

Πάτρα: Η Πισπιρίγκου ζήτησε και έθαψαν την Τζωρτζίνα μαζί με τάμπλετ της

Οι Αρχές φαίνεται πως αναμένουν εισαγγελική εντολή για την εκταφή της Τζωρτζίνας, προκειμένου να ανασύρουν το τάμπλετ, το οποίο τοποθέτησε εκεί η μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η διαδικασία που, σύμφωνα με τον Alpha, θα δρομολογηθεί τις επόμενες ημέρες, αποφασίστηκε μετά τη μακάβρια αποκάλυψη για το «θαμμένο» τάμπλετ, που έγινε την Παρασκευή στον «αέρα» της εκπομπής «Φως στο Τούνελ».

Οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών θέλουν να διαπιστώσουν αν γίνονταν αναζητήσεις από το τάμπλετ για κεταμίνη και αν κρύβονται σε αυτό και άλλα μυστικά, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η Κωνσταντίνα Τσεγγενέ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, στο μικροσκόπιο των Αρχών μπαίνουν όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Την Παρασκευή πήγαν στο σπίτι της οικογένειας άνδρες της Ασφάλειας Πατρών και πήραν οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή υπήρχε μέσα, δηλαδή ένα τάμπλετ, ένα κινητό, μια τηλεόραση Smart και έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή. 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top