Πάτρα: Η Πισπιρίγκου ζήτησε και έθαψαν την Τζωρτζίνα μαζί με τάμπλετ της

«Η Τζωρτζίνα πρέπει να έβλεπε τον θάνατό της»

Μια νέα αποκάλυψη σχετική με τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας έκανε η Αγγελική Νικολούλη την Παρασκευή στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Στην εκπομπή έφτασε η πληροφορία, η οποία επιβεβαιώθηκε από το γραφείο τελετών, ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε να ταφεί η Τζωρτζίνα με το tablet της.

Πάτρα: Οι ημερομηνίες «κλειδιά» για τη σχέση της Ρούλας και του Μάνου

Η 33χρονη άφησε το tablet στα χέρια του παιδιού και ύστερα έγινε η ταφή. Σημειώνεται πως ήταν το τάμπλετ με το οποίο συνήθιζε να παίζει.

Απασφάλισε ο Κατερινόπουλος: «Κάτι άλλο υπάρχει, κάτι κρύβουν μεταξύ τους»

Πάτρα: Ο ρόλος της αδερφής της Ρούλας - Πέταξε τα λουλούδια των ανιψιών της

«Η Τζωρτζίνα πρέπει να έβλεπε τον θάνατό της»

Στο μεταξύ, στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη μίλησε και ένας γιατρός-μάρτυρας, περιγράφοντας τα επεισόδια της Τζωρτζίνας.

«Το περιστατικό που συνέβη στην Τζωρτζίνα, άγνωστο σε εσάς, έγινε γύρω στα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Της χορηγήσαμε οξυγόνο και ουσιαστικά συνήλθε από μόνη της. Αν δεν είχαμε κινηθεί έγκαιρα, αυτή η δύσπνοια που εμφάνισε, θα μπορούσε να οδηγήσει και σε κάτι σοβαρότερο. Θα μπορούσε να δημιουργήσει ακόμα και πνευμονική συμφόρηση», σχολίασε αρχικά.

Πάτρα: Το πρώτο πράγμα που έκανε η Ρούλα όταν έμαθε ότι πέθανε η Τζωρτζίνα

Αναφορικά με τη Ρούλα που ρωτούσε στον αέρα της εκπομπής τον λόγο που ήταν τόσο ανεβασμένα τα λευκά αιμοσφαίρια της κόρης της, ο μάρτυρας ανέφερε πως κάτι τέτοιο συνέβη επειδή το παιδί βρισκόταν σε στρεσογόνο κατάσταση.

Πάτρα: Η Ρούλα εμφανιζόταν ως μάνατζερ του Μάνου μετά την αίτηση διαζυγίου

«Εμείς ιατρικώς σκεπτόμενοι το αντιμετωπίσαμε. Δεν μας πέρναγε από το μυαλό ποτέ κάτι άλλο τότε. Και η ακτινογραφία δεν ήταν εντελώς καθαρή. Ήταν “φορτωμένη” όπως λέμε στη γλώσσα μας. Αλλά δεν ήταν βρογχοπνευμονία. Σίγουρα θα μπορούσε να είχε προκληθεί από εξωγενή παράγοντα. Σε αυτό το περιστατικό ήταν πάλι μπροστά η μητέρα. Το βράδυ της Κυριακής που είχε φύγει ο πατέρας, έγινε το δεύτερο και σοβαρότερο περιστατικό που οδήγησε στην ανακοπή και που καθυστέρησε η μάνα να ειδοποιήσει τους γιατρούς. Με την εικόνα που έχουμε, μπαίνουν όλα στο κάδρο. Είδαμε ένα παιδί που δεν μιλούσε. Ήταν ζωηρό, αλλά μαγκωμένο. Μαζεμένο. Πρέπει να έβλεπε τον θάνατό της», κατέληξε ο μάρτυρας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top