Απασφάλισε ο Κατερινόπουλος: «Κάτι άλλο υπάρχει, κάτι κρύβουν μεταξύ τους»

Πυρά μεταξύ Μάνου και Ρούλας - «Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται»

Απασφάλισε για άλλη μία φορά Θανάσης Κατερινόπουλος, μιλώντας για την υπόθεση της Πάτρας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Μάρα Ζαχαρέα. 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Όλα όσα είπε σε δημοσιογράφο του Star από τα κρατητήρια

Ο έμπειρος Ταξίαρχος εν Αποστρατεία σχολίασε την πρώτη συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά τη σύλληψη, κατά την οποία η κατηγορούμενη άφησε αιχμές κατά του Μάνου Δασκαλάκη αλλά και του πεθερού της. Μάλιστα, δήλωσε πως ο σύζυγός της της είπε στο τηλέφωνο: «Τι θες; Να πάω μέσα εγώ και ο πατέρας μου;». 

Ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου

Ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου

«Δύο είναι οι εξηγήσεις για αυτό που είπε η Ρούλα. Από την μία μπορεί να το είπε για επικοινωνιακούς λόγους, καθώς είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος, και να “πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα”, αφήνοντας όλους τους αστυνομικούς να ψάχνουν. Από την άλλη, μπορεί να το είπε γιατί μπορεί όντως να υπάρχει κάτι από πίσω και έμεσσα ο Μάνος να απάντησε, όπως απάντησε. Αν είναι το δεύτερο τότε υπάρχει πρόβλημα». 

Είχε γίνει καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας όταν ήταν 10 μηνών!

Υπενθυμίζεται πως χθες αποκαλύφθηκε πως ο πεθερός της Ρούλας εργαζόταν σε φαρμακαποθήκη, ενώ ο Μάνος εργάζεται σε εταιρεία courier που μετέφερε φαρμακευτικά είδη. 

«Κατά τα λεγόμενα της κυρίας Πισπιρίγκου, ο Μάνος προσφέρθηκε να τη βοηθήσει οικονομικά. Όσο υπήρχα παιδιά βεβαίως και όφειλε να συνεισφέρει οικονομικά. Τώρα έχει κάποια υποχρέωση να βρει δουλειά για να βοηθήσει τη Ρούλα; Αυτή η διαμάχη θα βγάλει στη φόρα αλήθειες από τη Δευτέρα και μετά» σχολιάζει ο Θ. Κατερινόπουλος. 

Πάτρα: H αστυνομία βρήκε σημείωμα «εξαιρετικής σημασίας» στο σπίτι

Ο Δημήτρης Καράμπελας, δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη, δεν έχει διαψεύσει το αν εκείνος μίλησε με τη Ρούλα όσο βρίσκεται στα κρατητήρια. 

Σχετικά με το γεγονός πως ο Μάνος πριν λίγη ώρα αποκάλεσε τη Ρούλα «κατηγορούμενη», ο Θ. Κατερινόπουλος λέει πως «Δεν νομίζω πως η δήλωση που έκανε ο ίδιος είναι γραμμένη από τον ίδιο, αλλά από δικηγόρο. Δεν αρνείται όμως την επικοινωνία μαζί της». 

Πάτρα: Ο Μάνος «σπάει» τη σιωπή του - Λέει τη Ρούλα «κατηγορούμενη»

«Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται. Κάτι άλλο υπάρχει, κάτι φοβούντια μεταξύ τους (σ.σ. του Μάνου και της Ρούλας). Για να θυμηθώ την παλιά αστυνομική μου γλώσσα, θα αρχίσει το κελάϊδισμα και όχι το τιτίβισμα» σχολιάζει στο τέλος ο Θ. Κατερινόπουλος. 

Η υπόλοιπη οικογένεια της Ρούλας συνεχίζει να τη στηρίζει πλήρως και να δηλώνουν πως δε θα έκανε ποτέ κακό στα παιδιά της. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top