Είχε υπάρξει αναφορά για κακοποίηση της Τζωρτζίνας όταν ήταν 10 μηνών!

Τι αποκαλύπτει ο Πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού στο star.gr

Μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οι αποκαλύψεις για την οικογένεια από την Πάτρα δεν έχουν τέλος. 

Διαψεύδει η Ρούλα τον ξυλοδαρμό της - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες , η άτυχη Τζωρτζίνα, που κατέληξε σε ηλικία 9 ετών μετά από θανατηφόρα δόση κεταμίνης που της χορηγήθηκε, φαίνεται πως είχε κακοποιηθεί στο παρελθόν από τους γονείς της. 

Πάτρα: Η μάνα και η αδερφή της Ρούλας καταγγέλλουν ξυλοδαρμό της στη ΓΑΔΑ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ανέστη Συμεωνίδη στο star.gr, είχε γίνει μία αναφορά για κακοποίηση του παιδιού σε από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος του ζευγαριού. Όπως επιβεβαιώνει ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Α. Γιαννόπουλος, στις 20/8/2014 είχε γίνει μία αναφορά για σωματική κακοποίηση της 10 μηνών Τζωρτζίνας από τη μητέρα της. Συγκεκριμένα, η Ρούλα φέρεται να χτυπούσε τα χέρια του μωρού. 

Ο Α. Γιαννόπουλος αναφέρει στο star.gr πως το «Χαμόγελο του Παιδιού» επικοινώνησε με την εισαγγελία, αλλά δεν υπήρχε κάτι άλλο που μπορούσε να γίνει από την πλευρά τους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, κοινωνικοί λειτουργοί του Δήμου Πατρών επισκέφτηκαν το σπίτι της Ρούλας. Ωστόσο, ο έλεγχος που έγινε στην οικογένεια αποδείχτηκε ανεπαρκής. Μάλιστα, τότε οι γονείς της Τζωρτζίνας, η οποία ήταν ενός έτους, δήλωσαν ότι όποιος τους κατήγγειλε είναι κακοήθης. Η έρευνα σταμάτησε και το μωρό δεν εξετάστηκε από ιατροδικαστή. 

Ο αποκαλυπτικός διάλογος της Ρούλας με μία μητέρα που είχε επίσης χάσει το παιδί της

Μία νέα αποκάλυψη για τη στάση της μητέρας από την Πάτρα ήρθε σήμερα και μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Η Ελένη Τσώνη, μία μητέρα που έχασε τη 15χρονη κόρη της από καρδιακό πρόβλημα και είχε δώσει συνέντευξη στην εκπομπή  μίλησε για την συναναστροφή που είχε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου. 

Πάτρα: Έρευνα στο σπίτι της Ρούλας - Τι ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ.

Όπως αποκαλύπτει, συζητούσαν για τον θάνατο των παιδιών τους και η Ρούλα ήταν πολύ ψυχρή. 

«Επικοινώνησε μαζί μου τηλεφωνικά για πρώτη φορά στις 9/12/2021 μετά την συνέντευξη που έκανα στην εκπομπή για τον θάνατο του παιδιού μου. Υπέθεσα ότι είναι μια από όλες τις μάνες που με πήραν για να με συλλυπηθουν. Η συγκεκριμένη μου φάνηκε πάρα πολύ ψυχρή και μάλιστα έλεγα "μήπως τελικά μόνο εγώ δεν μπορώ να το ξεπεράσω"; Και μετά κατάλαβα όταν έφυγε η Τζωρτζίνα ότι προσπαθούσε να με ψαρέψει... Της έστειλα μήνυμα και δεν μου απάντησε. Τώρα διαπιστώνω ότι προφανώς ήθελε να με ψαρέψει. Με ρωτούσε για τον απινιδωτή που φορούσε η Βασιλική (η 15χρονη που πέθανε)». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top