Πάτρα: H αστυνομία βρήκε σημείωμα «εξαιρετικής σημασίας» στο σπίτι

Καταβεβλημένη η Ρούλα στη ΓΑΔΑ - Συνεχίζει να δηλώνει αθώα

Στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ συνεχίζει να κρατείται η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα από την Πάτρα που κατηγορείται ότι δολοφόνησε την 9χρονη κόρη της

Πάτρα: «Να τελειώσουν όλα αυτά να πάμε για ποτάρες»

Οι αστυνομικοί συνεχώς την προσέχουν για να μην αυτοτραυματιστεί. Το επόμενο βήμα είναι η ανακρίτρια να ζητήσει νέα στοιχεία για να ανοίξει περισσότερο η υπόθεση. Μερικά από αυτά είναι η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και των προσωπικών δεδομένων που βρίσκονται στον υπολογιστή της κατηγορουμένης. 

Αποκάλυψη Πάτρα: Είχε γίνει καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας!

Νωρίτερα σήμερα, ο νέος δικηγόρος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Κωνσταντίνος Ζάγρας, έφτασε στη ΓΑΔΑ για να τη συναντήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, συνομίλησε μαζί της για μιάμιση ώρα κατά την οποία η μητέρα επέμενε πως είναι αθώα, δεν έχει κάνει τίποτα κακό στο παιδί της, ενώ δήλωσε πως δεν ξέρει καν τι είναι η κεταμίνη. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Ρούλα Πισπιρίγκου φαινόταν καταβεβλημένη αλλά όχι χτυπημένη, όπως ισχυρίστηκαν νωρίτερα σήμερα η μητέρα και η αδερφή της. 

Ο Κωνσταντίνος Ζάγρας διορίστηκε ως δικηγόρος υπεράσπισης της κατηγορούμενης, με τη δεύτερη να τον αποδέχεται. Ωστόσο, η μητέρα της Ρούλας έχει ήδη προσλάβει και τον δικηγόρο Όθωνα Παπαδόπουλο, από τη Θεσσαλονίκη. Συνεπώς, οι δύο δικηγόροι θα υπερασπιστούν μαζί τη Ρούλα Πισπιρίγκου στην απολογία της την Δευτέρα. 

Πάτρα: Έρευνα στο σπίτι της Ρούλας - Τι βρήκε η ΕΛ.ΑΣ.

Η Ασφάλεια Πατρών παρουσία εισαγγελέα, βρέθηκε στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα, για να πραγματοποιήσουν έρευνα. Η αδερφή της κατηγορούμενης άνοιξε την πόρτα στους αστυνομικούς γύρω στις 16:30. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναζητούνται αποδεικτικά για την αγορά της κεταμίνης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές βρήκαν και κατέσχεσαν από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου: 

  • 50 χάπια στεντ
  • 1 κούτα με ηλεκτρονικές συσκευές 
  • 1 smart TV
  • 1 σημείωμα που κρίνεται ως «εξαιρετικής σημασίας», στο οποίο αναγράφεται: «Έπρεπε να σε είχα αφήσει να πεθάνεις. Συγγνώμη ψυχούλες μου, δεν ήξερα ότι έσωσα μια φόνισσα. Συγγνώμη, συγγνώμη, δεν μπορώ να το πιστέψω…»

Διαψεύδει η Ρούλα τον ξυλοδαρμό της - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Από χθες η Ρούλα Πισπιρίγκου σε συζητήσεις με τους αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ και δείχνει να αμφισβητεί τα ευρήματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μπούσιου στο Star, όταν η μητέρα έμαθε αρχικά ότι στο αίμα του παιδιού της βρέθηκε κεταμίνη δεν είχε καμία αντίδραση και δεν έσπευσε να κατηγορήσει κανέναν. 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Συστηνόταν ως ανιψιά της σπιτονοικοκυράς της

Μετά τη σύλληψη της μητέρας για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας, οι αρχές έχουν εντείνει τις έρευνες και για τα άλλα δύο κορίτσια που πέθαναν, δηλαδή τη Μαλένα και την Ίριδα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top