Πάτρα: Μυστήριο με τον θάνατο και την περιουσία της σπιτονοικοκυράς

Η Ρούλα Πισπιρίγκου συστηνόταν ως ανιψιά της σπιτονοικοκυράς της

Στο κάδρο των ερευνών μπαίνει και η υπόθεση του θανάτου της σπιτονοικοκυράς της Ρούλα Πισπιρίγκου και του Μάνου στην Πάτρα. Σημειώνεται ότι ο θάνατος αυτός ως τώρα δεν είχε συνδεθεί με εγκληματική ενέργεια. 

Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης

Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης

Πάτρα: Η μάνα και η αδερφή της Ρούλας καταγγέλλουν ξυλοδαρμό της στη ΓΑΔΑ

Σύμφωνα με το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star και τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Γύγο, η Ρούλα και ο Μάνος γνώρισαν την σπιτονοικοκυρά το 2015.

Είχε γεννηθεί η Τζωρτζίνα και θέλοντας η γυναίκα να βοηθήσει ένα νέο ζευγάρι, τούς πρότεινε να τους παραχωρήσει το ισόγειο του κτηρίου που της ανήκε, ώστε να μπορέσει να τους βοηθήσει στο ξεκίνημα της ζωής τους και συγχρόνως να έχει κάποιον άνθρωπο και αυτή να τη φροντίζει. Τον πρώτο καιρό δεν τους έπαιρνε χρήματα. Αργότερα της κατέβαλαν 200 ευρώ ως ενοίκιο.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου συστηνόταν ως θεία της σπιτονοικοκυράς στο νοσοκομείο

Πάτρα: Η Ρούλα εμφανιζόταν ως μάνατζερ του Μάνου μετά την αίτηση διαζυγίου

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν η σπιτονοικοιρά της νοσηλεύτηκε με προβλήματα υγείας στο νοσοκομείο του Ρίου, η Ρούλα Πισπιρίγκου συστηνόταν στους γιατρούς ως ανιψιά της, για να μπορέσει να φτάσει στον θάλαμο της παθολογικής κλινικής, όπου νοσηλευόταν η ηλικιωμένη, καθώς επικρατούσαν και τα αυστηρά μέτρα περιορισμού του covid -19.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συγκεκριμένη γυναίκα δεν είχε στενούς συγγενείς ή κληρονόμους, ενώ μετά τον θάνατό της ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να συνέχιζε να καταβάλει το ποσό των 200 ευρώ στην τράπεζα, σε περίπτωση που εμφανιστεί κάποιος κληρονόμος. 

Υπενθυμίζεται επίσης πως ο πρώην Διευθυντής Ασφάλειας Πατρών, Χρήστος Ρουγκαλάς, είχε υποστηρίξει πως η σπιτονοικοκυρά είχε «μεγάλη περιουσία»: «Η μακαρίτισσα είχε περιουσία. Εκτός από το σπίτι στο οποίο διέμενε η ίδια και το ζεύγος Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, είχε και άλλη ακίνητη περιουσία και έπαιρνε και την σύνταξη του μακαρίτη του άνδρα της που ήταν δικηγόρος. Είχε ακίνητη περιουσία που είχε πουληθεί και είχε συγκεντρώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό». 

Πάτρα: Ο Μάνος μεταβαίνει στην Αθήνα για να πάρει τη δικογραφία

«Δε θα έπρεπε να υπάρχει μία πρόνοια για την κυρία που πέθανε; Έχω μάθει ότι η εκλιπούσα είχε μεγάλη ακίνητη περιουσία και έχω μάθει ότι είχε υποσχεθεί ότι θα τους την έδινε. Πήγε μία μέρα στα επείγοντα η γυναίκα, και όλως ξαφνικώς πέθανε. Στο πιστοποιητικό θανάτου, έγραφε ότι πέθανε από νεοπλασία της μήτρας, ενώ ξέρουμε ότι δεν μπορεί να πεθάνει κάποιος από αυτό, δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας, είχε απλώς επιβαρυμένο ιστορικό» δήλωσε επίσης ο κύριος Ρουγκάλας. 

Στο κοιμητήριο της Πάτρας, ο Μάνος Δασκαλάκης έχει νοικιάσει ένα κενοτάφιο για τρία χρόνια, για τη σπιτονοικοκυρά, και πάνω στον τάφο έχει την φωτογραφία ενός άνδρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top