Πάτρα: Ο Μάνος μεταβαίνει στην Αθήνα για να πάρει τη δικογραφία

Έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των αρχών

Στη διάθεση των αρχών έθεσε σήμερα τον εαυτό του ο πατέρας των τριών παιδιών που πέθαναν στην Πάτρα μέσα σε τρία χρόνια, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταβαίνει στην Αθήνα μαζί με τον δικηγόρο του για να πάρει τη δικογραφία της υπόθεσης. 

Πάτρα: Η Ρούλα εμφανιζόταν ως μάνατζερ του Μάνου μετά την αίτηση διαζυγίου

Όπως είπε ο Γιώργος Σόμπολος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της μικρής Τζωρτζίνας, τις τελευταίες ώρες είναι σε συνεννόηση με τον δικηγόρο του, ώστε να αποφασίσει τις επόμενες κινήσεις του. 

Εντύπωση έχει προκαλέσει πως ακόμη δεν έχει δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας, όμως η μετάβασή του στην Αθήνα, πιθανόν να αποκαλύπτει και τις προθέσεις του για να το πράξει, αφού δεν μπορεί να πάρει στα χέρια του τη δικογραφία, αν δε δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής. 

Πάτρα: Η Ρούλα καταγγέλλει ξυλοδαρμό στη ΓΑΔΑ

Ο Μάνος μέχρι και τη στιγμή της σύλληψης της Ρούλας δήλωνε ότι η σύζυγός του δεν είχε κάνει κακό στο παιδί τους, όμως οι καταιγιστικές εξελίξεις τον έχουν σοκάρει κι είχαν σαν αποτέλεσμα να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. 

Πάτρα: «Δε βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο για τα δύο παιδιά»

Ήδη έχει αρχίσει να αλλάζει στάση, ενώ μέσω του δικηγόρου του έχει πει ότι θα προχωρήσει σε δήλωση το απόγευμα. 

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Σόμπολος, ο Μάνος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τη Ρούλα, στην οποία εκείνη τον ρώτησε γιατί δεν την έχει επισκεφτεί. 

Πάτρα: Στο κάδρο των ερευνών και ο πατέρας των τριών παιδιών

Ο Μάνος φέρεται να της απάντησε: «Δεν πρόκειται να έρθω να σε δω», κάτι που δείχνει και την αλλαγή στη στάση του. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top