Πάτρα: Η μάνα και η αδερφή της Ρούλας καταγγέλλουν ξυλοδαρμό της στη ΓΑΔΑ

Iσχυρίζονται ότι δέχτηκε μπουνιές σε πρόσωπο και πλευρά από αστυνομικούς

Σε μια καταγγελία που προκαλεί αλγεινή εντύπωση προχώρησαν η μητέρα και η αδερφή της Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία συνελήφθη και κατηγορείται για τη δολοφονία της εννιάχρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, από την Πάτρα. 

Για κακοποίησή της κάνει ευθέωςλόγο η μητέρα της 33χρονης Ρούλας, η οποία εξάλλου είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιώργο Σόμπολο, δίνοντας μια ακόμα συνέντευξη, αυτή τη φορά μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.

Η μητέρα της κάνει λόγο για κακοποίησή της, λέγοντας πως η κόρη της έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού από αστυνομικούς μέσα στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ. 

Πάτρα: «Να τελειώσουν όλα αυτά να πάμε για ποτάρες»

Πάτρα: «Δε βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο για τα δύο παιδιά»

«Μου είπε πως μέσα στα κρατητήρια όποιος αστυνομικός περνούσε την μιλούσε προσβλητικά και της έλεγε να ομολογήσει και στη συνέχεια τη χτυπούσε. Η μητέρα της μου είπε πως έχει χτυπήματα στα πλευρά, το σώμα, τα μάτια», είπε ο Γιώργος Σόμπολος. 

Πάτρα: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου μας απειλούσε»

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και δηλώνει ότι είδε η ίδια τους μώλωπες στο πρόσωπο της κόρης της. 

«Το παιδί έχει δεχθεί μπουνιές στο πρόσωπο και έχει μελανιές στα πλευρά. Είδα το πρόσωπό της χτυπημένο. Δεν κοιμάται, δεν τρώει, φοβάται και πονάει πολύ. Μου είπε ότι της τραβούσαν τα μαλλιά και της έλεγαν "π... ομολόγησε". Μου χτυπούσε το τζάμι και μου φώναζε "πάρε από εδώ, δεν αντέχω άλλο"», είπε η μητέρα και επανέλαβε ότι επιμένει πως η κόρη της είναι αθώα. 

Η αδερφή της, Δήμητρα, είπε από την πλευρά της ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι ένας άνθρωπος που έχει «σακατευτεί».

«Είδα ότι ήταν ταλαιπωρημένη. Τη ρωτήσαμε αν την χτύπησαν, από φόβο δεν μας απαντούσε, αλλά έδειχνε με τα μάτια της τα σημεία γιατί φοβόταν τους αστυνομικούς. Εγώ θα το κυνηγήσω μέχρι τέλους», σημείωσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου. 

Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία αντίδραση από την ΕΛ.ΑΣ.

Μητέρα Ρούλας: «Ο Μάνος είναι πλήρως αποστασιοποιημένος»

Όσον αφορά στη στάση του εν διαστάσει συζύγου της Ρούλας, η μητέρα της αποκάλυψε ότι μετά τη σύλληψή της είναι πλήρως αποστασιοποιημένος. 

«Ο Μάνος έχει αποτραβηχτεί, είναι αποστασιοποιημένος. Είναι κλεισμένος σε ένα σπίτι, φοβισμένος; Δεν ξέρω ποια είναι η θέση του, δεν ξέρω τι θα κάνει. Είχε πει ότι θα στηρίξει την κόρη μου, αλλά δεν το βλέπω. Δε σηκώνει τα τηλέφωνα», είπε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top