Πάτρα: Δε βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο για τα δύο παιδιά, είπε ο πατέρας

Ο άγριος καβγάς του Μάνου και της Ρούλας - Πιάστηκαν στα χέρια

Ένας άγριος καβγάς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου έρχεται στο φως της δημοσιότητας, που έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια, μετά από τη σύλληψη της 33χρονης για τη δολοφονία της μικρής Τζωρτζίνας

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πελοπόννησος», ο καβγάς του ζευγαριού έγινε σε γραφείο στην Πάτρα, παρουσία δύο θεσμικών παραγόντων της Πάτρας. 

Πάτρα: Στο κάδρο των ερευνών και ο πατέρας των τριών παιδιών

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πατέρας των τριών παιδιών που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια άφησε υπονοούμενα για το αν η εν διαστάσει σύζυγό του θα μπορούσε να είχε κάνει κακό στα παιδιά. 

«Για τα δύο παιδιά δε βάζω το χέρι μου στο Ευαγγελίο», φέρεται να είπε έξαλλος ο Μάνος Δασκαλάκης στην 33χρονη, προκαλώντας την οργή της, σε σημείο να πιαστούν στα χέρια. 

Πάτρα: «Μπέρδευε τα ονόματα των παιδιών της»

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι πιθανόν η γυναίκα να «κρατάει» με κάποιον τρόπο τον Μάνο ή ακόμα και να κρύβουν και οι δύο αλήθειες που όταν βγουν στο φως θα σοκάρουν. 

Πάτρα: Ο ρόλος του «εξαφανισμένου» πατέρα

Προβληματισμό, όμως, έχει προκαλέσει και η αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη μετά από τη σύλληψη της εν διαστάσει συζύγου του. 

Πάτρα: «Έχουν αποκλειστεί τα παθολογικά αίτια και για τα δύο πρώτα παιδιά»

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Δημήτρη Καράμπελα, ο πατέρας των τριών κοριτσιών είναι σε κατάσταση σοκ που δεν μπόρεσε να σώσει τα παιδιά του. 

Πάτρα: Η δεύτερη νύχτα της Ρούλας στη ΓΑΔΑ – Δεν έχει ομολογήσει τίποτα

«Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν είναι εξαφανισμένος, είναι σοκαρισμένος και περιμένει να λάβει γνώση κρίσιμων εγγράφων της δικογραφίας προκειμένου να τοποθετηθεί αμέσως μετά», είπε ο δικηγόρος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top