Πάτρα: «Μπέρδευε τα ονόματα των παιδιών της»

Τι ζητούσε επίμονα από την Α. Νικολούλη η 33χρονη

Η σύλληψη της μητέρας από την Πάτρα για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας έχει συγκλονίσει ολόκληρο το πανελλήνιο.  

«Αν και περίμενα κι εγώ αυτή την εξέλιξη, είμαι σοκαρισμένη, παγωμένη», δήλωσε σήμερα η Αγγελική Νικολούλη, η οποία μέσα από την εκπομπή της είχε ασχοληθεί πολύ με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Μιλώντας στο Mega, η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε: «Νιώθω και εγώ παγωμένη, όπως όλος ο κόσμος, με αυτή τη μάνα που τη λένε σύγχρονη ''Μήδεια''... Να παίζει στα δάχτυλα επιστήμονες και Αρχές;».

Η δημοσιογράφος είχε συνομιλήσει με τη μητέρα από την Πάτρα αρκετές φορές και πολλά ήταν αυτά που την είχαν προβληματίσει.

«Προσπαθούσα να αντιληφθώ τι κρύβει, αν και δεν την έβλεπα από κοντά. Προσπαθούσε να με ελέγξει και να μάθει τι πληροφορίες θα φέρω στο φως. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό... Με έπαιρνε τηλέφωνο και μου ζητούσε να της βρω κάτι συγκεκριμένο που έψαχνε, με εμμονή. Αυτό για εμένα ήταν ένα σοκ, ήταν κάτι σοβαρό, επέμενε να της το βρω», τόνισε. 

«Μπέρδευε τα ονόματα των παιδιών της» 

Κατά τη διάρκεια των συζητήσεών τους, η Ρούλα φαινόταν πάντα ψύχραιμη και χωρίς να έχει συναισθήματα, ενώ πολλές φορές «μπέρδευε τα ονόματα των παιδιών της», όπως είπε η Αγγελική Νικολούλη. 

«Μιλούσαμε για τα παιδάκια και μπέρδευε τα ονόματά τους. Δεν αποδεχόταν ότι υπήρχε πρόβλημα. Εγώ της έλεγα μήπως να πάει σε έναν πνευματικό, σε έναν ειδικό. Ήταν μια γυναίκα ψυχρή, ήξερε και τι θα τη ρωτήσεις, όχι μόνο την απάντηση», συμπλήρωσε η δημοσιογράφος.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top