Πάτρα: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου μας απειλούσε»

Αποκαλύψεις από πρώην σύντροφό της

Η 33χρονη μητέρα των τριών παιδιών που πέθαναν στην Πάτρα και η οποία συνελήφθη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας όλο αυτό το διάστημα που ήταν σε εξέλιξη οι έρευνες παρακολουθούσε στενά τα πάντα μέσα από την τηλεόραση και το διαδίκτυο. 

Ήταν μάλιστα λαλίστατη, αφού έκανε συνεχώς δηλώσεις στα μέσα και διαρρύγνυε τα ιμάτια της για τους ψεύτικους μάρτυρες που τη συκοφαντούσαν, όπως έλεγε, ανώνυμα, λέγοντας ψέματα.

Πάτρα: Στο κάδρο των ερευνών και ο πατέρας των τριών παιδιών

Κάποιοι από τους μάρτυρες αυτούς είχαν καταγγείλει ότι είχαν παρενοχληθεί από τη Ρούλα, η οποία τους τηλεφωνούσε κι εκτόξευε διάφορες απειλές. 

Ένας από αυτούς πρώην σύντροφός της, ο οποίος, μιλώντας στον Alpha αποκάλυψε ότι δέχθηκε απειλές από την 33χρονη, τόσο ο ίδιος, όσο και η μητέρα του. 

Πάτρα: «Μπέρδευε τα ονόματα των παιδιών της»

«Με πήρε τηλέφωνο η μάνα μου, επειδή έκανα μια ανάρτηση στο Facebook, ότι την πήρε τηλέφωνο η Ρούλα και την απείλησε. Σήμερα το έμαθα. Την πήρε τηλέφωνο και την απείλησε και της είπε ότι αν δεν κατεβάσει την ανάρτηση ο γιος σου, θα τον βρουν άτομα δικά μου και θα έχει ο δικηγόρος μου πιο πολλή δουλειά. Και με παίρνει η μάνα μου στο καπάκι κι έκλαιγε. Αυτό που ήθελε θα το έκανε», δήλωσε ο άνδρας.

Παρόμοια εικόνα μετέφερε και η μητέρα της κοπέλας με την οποία είχε δεσμό ο πρώην σύζυγος της 33χρονης, πριν παντρευτούν. 

Πάτρα: «Έχουν αποκλειστεί τα παθολογικά αίτια και για τα δύο πρώτα παιδιά»

«Την έχω συναντήσει τρεις φορές και τις τρεις φορές έχει καταραστεί εμένα και την κόρη μου», είπε. 

Πάτρα: «Την είχαν υποψιαστεί οι γιατροί στο Ρίο»

Την ίδια ώρα, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας, Άννα Μαστοράκου, που επίσης είχε δεχθεί τηλεφωνήματα αγανάκτησης από την 33χρονη, αποκάλυψε ότι οι γιατροί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου είχαν καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. 

Πάτρα: Η δεύτερη νύχτα της Ρούλας στη ΓΑΔΑ – Δεν έχει ομολογήσει τίποτα

«Η συμπεριφορά της είναι ανερμήνευτη. Υπήρχε μια διαδρομή της Τζωρτζίνας στα νοσοκομεία. Είχα εσωτερική πληροφόρηση. Τα νοσοκομεία της Πάτρας υποδέχθηκαν μόνο την Τζωρτζίνα. Η Μαλένα νοσηλεύτηκε στο Αγλαΐα Κυριακού, συνεπώς δεν είχαν γνώση του ιστορικού» είπε στον ΣΚΑΪ η πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας Άννα Μαστοράκου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top