Πάτρα: «Να τελειώσουν όλα αυτά να πάμε για ποτάρες»

Τι δήλωνε η αδελφή της 33χρονης πριν από τη σύλληψή της

Νέες πληροφορίες που αποκαλύπτουν μια περίεργη και ανεξήγητη συμπεριφορά και από το συγγενικό περιβάλλον της Ρούλας έρχονται στο φως της δημοσιότητας. 

Η 33χρονη, η οποία κατηγορείται ότι δολοφόνησε την εννιάχρονη κόρη της, συνεχίζει να κρατά μια ψυχρή και απαθή στάση, αρνούμενη να ομολογήσει τα όσα κατηγορείται. 

Πάτρα: «Δε βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο για τα δύο παιδιά»

Από την άλλη, εντύπωση προκαλεί και η συμπεριφορά της αδελφής της, η οποία, όπως αποκαλύπτεται, περίμενε να τελειώσει η υπόθεση για να πάει… για ποτάρες. 

Μιλώντας στο Mega η δικηγόρος, Ανθούλκα Ανάσογλου αποκάλυψε πως δημοσιογράφος της Πάτρας, με την οποία επικοινωνεί, της περιέγραψε την απαθή στάση και της θείας των τριών παιδιών. 

Πάτρα: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου μας απειλούσε»

«Λίγο πριν συλληφθεί η κατηγορουμένη πλέον, δημοσιογράφοι στην Πάτρα που μιλούσα, μίλησαν με την αδερφή της και τι είπε η αδερφή; Αμάν να τελειώσουν όλα αυτά να πάμε για ποτάρες. Καμία συνείδηση. Δεν υπάρχει συνείδηση. Μιλάνε σαν να λένε ποίημα. Δηλαδή, την ώρα που ακουγόταν, υπήρχε η φήμη για την κεταμίνη, η αδερφή της έλεγε να τελειώνουν όλα για να πάνε για ποτάρες».

Πάτρα: Στο κάδρο των ερευνών και ο πατέρας των τριών παιδιών

Όπως είπε, συμπεριφερόταν, τόσο η θεία, όσο και η μητέρα σαν να μην αφορά τους ίδιους αυτή υπόθεση, με μια πρωτοφανή απάθεια που δεν μπορεί να εξηγηθεί, ενώ συνέχιζαν κανονικά τη ζωή τους κι έβγαιναν αργά το βράδυ έξω. 

Καλλιακμάνης: «Σημαίνει κάτι ότι παραιτήθηκαν δύο δικηγόροι»

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής είπε:

Πάτρα: «Μπέρδευε τα ονόματα των παιδιών της»

«Αυτή τη στιγμή έχουμε μία κατηγορούμενη. Πιστεύω ότι αυτή η υπόθεση θα πάει στο τέλος. Θα ανοίξει το παζλ. Το σημαντικό είναι να δούμε από τι προήλθε ο θάνατος και των δύο πρώτων παιδιών, που όπως ξέρετε υπάρχουν ιατροδικαστικές πραγματογνωμοσύνες που αναφέρουν ως αιτίες θανάτου τα παθολογικά αίτια».

Πάτρα: «Έχουν αποκλειστεί τα παθολογικά αίτια και για τα δύο πρώτα παιδιά»

Αναφερόμενος μάλιστα στις παραιτήσεις των δύο δικηγόρων της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε: «Το ότι παραιτήθηκαν δύο δικηγόροι σημαίνει κάτι. Ένας δικηγόρος δε φεύγει έτσι. Για να φύγουν πάει να πει ότι είδαν πως δεν υπάρχει κάποια συνεννόηση».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top